Visual 1

Hubert Cuyperslaan 38 Baexem

Omschrijving
VERKOCHT:
 
ALGEMEEN

Adres
Hubert Cuyperslaan 38, 6095 BH Baexem

Bouwjaar
1964, aanbouw 1987

Gebruiksoppervlakte van de woonfunctie
circa 153 m²

Inhoud woning
circa 575 m³

Perceeloppervlakte
409 m²

Vraagprijs
€ 239.000,=  kosten koper

Aanvaarding
In overleg
 
INDELING

Begane grond
Hal met trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast, kelder en doorgang naar keuken en badkamer. De vloeren in de hal en de keuken zijn uitgevoerd in een fijne grindvloer. De luxe keuken is ruim van opzet en voorzien van complete inbouwapparatuur zoals een 5 pits gasfornuis, afzuigkap, magnetron, oven, koelkast en vaatwasser. De keuken is ca. 3 jaar oud. Het plafond in de keuken is voorzien van fraaie inbouwspots. Vanuit de keuken is doorgang naar het tussenportaal met toiletruimte en toegangsdeur naar buiten. Praktische bijkeuken met witgoedopstelling en doorgang naar het overdekte terras. Kantoorruimte met eigen entree aan de voorzijde.
De woonkamer is door de riante aanbouw zeer ruim te noemen. Wat meteen opvalt is de fraaie doorkijk vanuit de tuinkamer en het aangrenzend overdekt terras naar de tuin. Dit is een heerlijke beschutte plek voor lange zomeravonden.

Tuin
Fantastische tuin met schitterend uitzicht over de weilanden. 

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers gelegen en een toiletruimte.
 
Tweede verdieping
Bergzolder
Voorzieningen en installaties
 
Elektriciteit
Meterkast voorzien van voldoende groepen, aardlekschakelaars, dag- en nachtstroom. 

CV installatie
De centrale verwarming als ook de warmwater voorziening vindt plaats middels gasgestookte HR combiketel, merk Nefit, bouwjaar ca. 2006.

Kozijnen
Vrijwel de gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing en veiligheidsglas.
 
LIGGING
De woning is gelegen op loopafstand van het centrum van Baexem.

BAEXEM
Baexem ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Baexem is gelegen vlakbij de provinciale weg N280 die de steden Weert en Roermond met elkaar verbindt. Baexem heeft circa 2.900 inwoners. Baexem kent een rijk cultureel en sociaal leven en voldoende aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De steden Aken (TGV), Düsseldorf, Weze (vliegveld),  Maastricht (vliegveld) en Eindhoven (vliegveld) zijn allen binnen 45 minuten via diverse autosnelwegen te bereiken. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren.

GEMEENTE LEUDAL
Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.
 
ONDERWIJS
De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

Gegevens kantoor 
Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
Dorpstraat 65
6093 EB  Heythuysen   
Tel: 0475 – 44 00 15
Mob: 06 – 25 34 04 49
www.ingridververs.nl
email: info@ingridververs.nl
Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure