Visual 1

Brummenboske 3 Heibloem

Omschrijving

VERKOCHT: 

ALGEMEEN

Adres

Brummenböske 3, 6089 NK  Heibloem

Bouwjaar

oorspronkelijk 1973, nadien  geheel gerenoveerd en gemoderniseerd en recent voorzien van een nieuw dak en nieuwe boeiboorden.

Gebruiksoppervlakte van de woonfunctie

circa 140 m²

Inhoud woning

circa 525 m³

Perceelsoppervlakte

748 m² 

Vraagprijs

€ 395.000,= kosten koper

Aanvaarding

In overleg

 

INDELING

Begane grond 

De overdekte entree biedt toegang tot de ontvangsthal. Door de glazen bouwstenen naast de voordeur en een lichtkoepel in het dak is er veel daglichttoetreding in deze centrale ruimte van waaruit alle vertrekken te bereiken zijn. De bungalow is klasssiek ingedeeld en met een warme sfeer.   De gehele woning is drempelloos waardoor de bungalow zowel voor ouderen als mindervaliden uitstekend geschikt is. De vloer in de woonkamer is afgewerkt met een keramische  tegelvoer en voorzien van vloerverwarming.  Door de grote raampartijen is er veel tuinconctact wat voor een heerlijk leefklimaat zorgt. De serre / tuinkamer is een plek waar het volop genieten is. De woning beschikt over een moderne keuken in beukentint voorzien van inductie kookplaat met afzuigkap, vaatwasser, oven, magnetron, ruime koelkast, vrieskast, apothekerskast en pannencarrousel. Zowel in de woonkamer als serre zijn er sfeervolle dimbare inbouwspots ingebouwd in het plafond. Vanuit de keuken  bieden dubbele openslaande deuren toegang tot het terras. In de woonkamer bevindt zich tevens nog een open haard. 

De bungalow beschikt over een fraaie badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche wastafel en grote ingebouwde bergkast. Het raam in de badkamer is voorzien van een rolluik. Twee slaapkamers van respectievelijk 20 m² en 13 m² groot.

De slaapkamers zijn luxe afgewerkt en de ramen zijn voorzien van rolluiken. Verder bevinden er zich op de begane grond nog een keurig afgewerkte, wit betegelde toiletruimte met fontein en een bergruimte met opstelling CV installatie en nog een praktische bergruimte / bijkeuken met inbouw kastruimte en witgoed aansluitingen. 

De schitterend aangelegde tuin biedt volop privacy. De tuin is gelegen op het oosten en door de laagbouw heeft u de hele dag zon in de tuin. De tuin is circa 10 meter diep en 25 meter breed. Er bevindt zich een groot overdekt terras in de tuin en er is een klein kippenrennetje aanwezig. Er staat nog een praktisch tuinhuisje in de tuin en er bevindt zich ook nog een (groenten)kas. Aan de voorzijde is een door groen omringde beschutte plek aanwezig voor het plaatsen van een aanhanger.  In de tuin is een waterput aanwezig met  pomp.  Het perceel wordt aan de voorzijde begrensd door een fraai smeedijzeren hekwerk. Rondom het perceel bevindt zich een “Heras” hekwerk wat aan de achterzijde voorzien is van een robuust bamboo-scherm. 

De garage is voorzien van dubbele garagedeur, is geheel betegeld, voorzien van tuindeur en inpandig bereikbaar. In het rechter deel van de garage (latere aanbouw) is tevens vloerverwarming aanwezig. 

Voorzieningen en installaties

Elektriciteit

De elektrische installatie is voorzien van ruim voldoende groepen, aardlekschakelaars en dag- en nachtstroom.

CV installatie

De centrale verwarming en warmwatervoorziening vindt plaats via een gasgestookte HR CV installatie, merk Intergas, bouwjaar 2019.  De CV installatie is gehuurd.  

Isolatie

De woning is voorzien van dak-, spouwmuur- en vloerisolatie. 

Kozijnen/beglazing

De woning is voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing. 

Rolluiken

De gehele woning is voorzien van rolluiken.

Vloerverwarming

De woonkamer, hal, keuken, badkamer en een gedeelte van de garage is voorzien van vloerverwarming.  

Open haard

In de woonkamer bevindt zich een sfeervolle open haard. 

Garage

Grote dubbele garage.

Beregeningsinstallatie en waterput 

In de tuin bevindt zich een waterput met een pomp voor de beregening van de tuin.  

 


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure