Visual 1

De Lingst 56 Haelen

Omschrijving

 

VERKOCHT:

ALGEMEEN

Adres

De Lingst 33, 6081 GK  Haelen

Bouwjaar

2008

Gebruiksoppervlakte

van de woonfunctie

circa  170 m²

Garage

circa 18 m²

Overdekt terras

circa 12 m²

Inhoud

circa 650 m³ 

Perceel grootte

480 m²

Vraagprijs

€ 415.000,= kosten koper

Aanvaarding

in overleg

 

INDELING

Begane grond

Ontvangsthal met garderobe, meterkast voorzien van ruim voldoende groepen, fraai betegelde toiletruimte voorzien van wandcloset en Belgisch hardstenen fontein. Doorgang naar de ruime en sfeervolle woonkamer. Grenzend aan de woonkamer geven dubbele openslaande deuren u toegang tot een fantastisch overdekt terras met lichtkoepel. Half open keuken met keukeninrichting in landelijke stijl voorzien van natuursteen aanrechtblad en natuursteen gootsteen. De keuken beschikt over volledige inbouwapparatuur waaronder een 6-pits gasfornuis met afzuigkap, grote oven, magnetron, koelkast en vaatwasser. Doorgang naar bijkeuken en inpandig bereikbare garage voorzien van rolpoort. Vanuit de bijkeuken is er toegang tot de tuin. 

 

Tuin

De tuin is schitterend aangelegd en biedt volop privacy! Er zijn diverse perkjes, terrassen, een tuinhuis en fruitbomen zoals een kersenboom en perenboom aanwezig. Grenzend aan de woonkamer kunt u genieten van een heerlijk overdekt terras met lichtkoepel. De tuin is ca. 15 meter breed en ca. 15 meter diep.

 

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn een drietal slaapkamers en een ruime badkamer gelegen. De badkamer is fraai betegeld met grote antraciet kleurige wand en vloertegels. De badkamer is voorzien van hoekbad, inloopdouche, wastafelmeubel. Separate toiletruimte voorzien van wandcloset. 

 

Tweede verdieping

Vaste trap naar de tweede verdieping met zeer grote zolder met Velux dakraam. Hier is het goed mogelijk extra slaapkamer(s) te realiseren. Op deze verdieping bevindt zicht tevens de opstelling van de HR CV installatie, merk Intergas, bouwjaar 2008 en de warmte terugwin (wtw) installatie. 

 

 

 

Voorzieningen en installaties

Nutsvoorzieningen

Voldoende groepen, aardlekschakelaar, dag – en nachtstroom, slimme meter, glasvezel.  

CV installatie

De centrale verwarming en de warmwater voorziening vinden plaats middels een gasgestookte HR CV installatie merk Intergas, bouwjaar 2008.

Ventilatie

De gehele woning is voorzien van een uitgebalanceerd ventilatie systeem met warmte terugwinning. 

Kozijnen/beglazing

De woning is geheel voorzien van hardhouten kozijnen met HR++ beglazing.

Parkeergelegenheid

Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein op de oprit en in de garage.

GEMEENTE LEUDAL Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1.500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik. ONDERWIJS De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar. HAELEN Haelen is gelegen midden in “de tuin van Limburg”, vlakbij Roermond, aan de westkant van de Maas. Door de aanwezigheid van het prachtige Leudal gebied, waar loof- en naaldbossen worden afgewisseld door heidegronden en beekdalen is het een paradijs voor de natuurliefhebber. Het is dan ook bijzonder in trek bij recreanten. In het gebied bevinden zich vele fiets-, wandel- en ruiterpaden, die veelal onderdeel uitmaken van een groter netwerk. Maar ook kent Haelen een rijke historie die tot uiting komt in mooie kastelen, oude hoeves, en water- en windmolens. Haelen heeft een kern van circa 4500 inwoners. Haelen heeft ruim voldoende aanbod aan winkels, een overdekt zwembad, sport- en tennisvelden, kinderopvang, kleuter- en basisonderwijs. Voor een wat ruimer aanbod aan voorzieningen zijn Heythuysen of de stad Roermond de meest aangewezen plaatsen. Gegevens kantoor
Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen. Ingrid Ververs Makelaars & Juristen Dorpstraat 65 6093 EB Heythuysen Tel: 0475 – 44 00 15 Mob: 06 – 25 34 04 49 www.ingridververs.nl email: info@ingridververs.nl


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure