Visual 1

Aan de Heibloem 26 Heythuysen

Omschrijving

VERKOCHT 

 

ALGEMEEN

Adres

Aan de Heibloem 26, 6093 PE  Heythuysen

Bouwjaar

1928 grotendeels herbouwd en geheel gerenoveerd in 1988.

Inhoud woning

circa 1.015 m³

Gebruiksoppervlakte wonen

circa 153 m2

Overige inpandige ruimte

circa 100 m²

Gebouw gebonden buitenruimte

circa 22 m²

Perceelgrootte

2.515 m²

Vraagprijs

€430.000,= kosten koper

INDELING

 

Begane grond

 

Schitterend ruime entreehal met marmeren vloer. Meterkast voorzien van ruim voldoende groepen. Toiletruimte voorzien van wandcloset en fontein. Vanuit de entree is aan de linkerzijde een grote woonkamer gesitueerd. Een grote schuifpui biedt vanuit de woonkamer toegang tot het overdekte terras. De vloer in de woonkamer is afgewerkt met fraaie eikenhouten planken vloer. Fraai detail is het half ronde glas in loodraam in de woonkamer met schitterende kleurschakeringen. 

De woning is voorzien van een dichte keuken. De vloer in de keuken is afgewerkt met een antracietkleurige keramische tegelvloer. Lichte keuken voorzien van inductie kookplaat, oven, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en magnetron. Doorgang naar een bijkeuken voorzien van witgoedaansluitingen. Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot de garage voorzien van blauwe keramische vloertegels en elektrische bedienbare poort. Vanuit de garage is middels een vlizotrap de ruime en 3.60 hoge bergzolder bereikbaar. 

De woning beschikt over drie ruime slaapkamers voorzien van parketvloer en een badkamer op de begane grond. De badkamer is voorzien van ligbad, douchecabine, wandcloset en wastafelmeubel. 

De tuin is een lust voor het oog en schitterend aangelegd met diverse (fruit)bomen, terrassen, perkjes, grote schuur annex hobbyruimte en prieel.

 

Voorzieningen en installaties

Elektriciteit

Meterkast voorzien van ruim voldoende groepen, aardlekschakelaars, dag- en nachtstroom.  

CV installatie

De centrale verwarming als ook de warmwater voorziening vindt plaats middels gasgestookte HR combiketel (2012).

Kozijnen

De gehele woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. 

 

Isolatie

Spouwmuur-, vloer- en dakisolatie.

Beregeningsinstallatie

Er bevindt zich een grondwaterput op het terrein t.b.v. beregening van de tuin. 

Vloerverwarming

Vloerverwarming is aanwezig in de woonkamer en de keuken.  

 

 

Ligging

De woning is gelegen in het buitengebied van Heythuysen nabij Heibloem. 

 

GEMEENTE LEUDAL 

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik. 

 

ONDERWIJS

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

 

HEIBLOEM

Heibloem is een klein dorp in de gemeente Leudal, in de Nederlandse provincie Limburg. Het is een van de 16 kernen van de gemeente Leudal. Heibloem ligt ten noorden van Roggel en wordt omringd door het natuurgebied "De Waterbloem". Tot 2007 maakte Heibloem deel uit van de gemeente Roggel en Neer. Voor een uitgebreid aanbod aan voorzieningen is het dorp aangewezen op de nabijgelegen dorpen Roggel, Meijel of Heythuysen.

HEYTHUYSEN

Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren. 

 

Gegevens kantoor

Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

 

Ingrid Ververs Makelaars & Juristen

Dorpstraat 65

6093 EB  Heythuysen

Tel: 0475 – 44 00 15

Mob: 06 – 25 34 04 49

www.ingridververs.nl

email: info@ingridververs.nl

 

 

 

 

 

 


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure