Visual 1

Kouk 3 Heythuysen

Omschrijving

VERKOCHT:


ALGEMEEN

Adres

Kouk 3 6093 BG  Heythuysen

Bouwjaar

1901 

Inhoud woning/stalling/schuur

circa 800 m³

Gebruiksoppervlakte wonen

circa 105 m2

Overige inpandige ruimte

circa 110 m²

Perceelgrootte

840 m²

Vraagprijs

€225.000,= kosten koper

De woning is opgetrokken in steens muren. De vloeren zijn van hout. De dakconstructie bestaat uit houten spanten. Er is geen dakbeschot. Het zadeldak is bedekt met rode Mulden pannen. De achtergevel is gecementeerd.

INDELING

Souterrain

Provisiekelder (onder keuken gelegen).

Begane grond

Hal, woonkamer, keuken, slaapkamer, serre, bijkeuken, toilet, douche en schuur/stallen.

De woning is voorzien van een dichte keuken. De vloer in de keuken alsook in de hal is afgewerkt met een authentieke gele tegelvloer. Naast de hal bevindt zich de woonkamer. De keuken is eenvoudig ingericht. Naast de keuken bevindt zich een slaapkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping. De keuken  geeft verder toegang tot de serre en de bijkeuken. Aangrenzend is er nog een eenvoudig toilet en eenvoudige douche. 

Verdieping

Op de verdieping treft u de overloop en twee slaapkamers aan

Schuur/stalling

De stalling en de schuur zijn al geruime tijd niet meer in gebruik en bevinden zich in een matige tot slechte conditie.

 

LIGGING

Het boerderijtje is gelegen in het buurtschap “Kouk” aan een rustige weg in de gemeente Heythuysen. 

 

Voorzieningen en installaties

Elektriciteit

Meterkast verouderd.  

Kozijnen

De gehele woning is voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing. 

Riolering

De woning is aangesloten op de gemeentelijke riolering.

 

GEMEENTE LEUDAL
Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik. 

 

ONDERWIJS
De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

 

HEYTHUYSEN
Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren. 

 

Gegevens kantoor:

Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

 

Ingrid Ververs Makelaars & Juristen

Dorpstraat 65

6093 EB  Heythuysen

Tel: 0475 – 44 00 15

Mob: 06 – 25 34 04 49

www.ingridververs.nl

email: info@ingridververs.nl

 

 


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure