Visual 1

Dorpsstraat 92 Heel

Omschrijving

VERKOCHT

ALGEMEEN

Adres

Dorpsstraat 92, 6097 AR Heel

Bouwjaar

Oorspronkelijk 1932, verbouwing 1971 

Gebruiksoppervlakte van de woonfunctie

Circa 173 m²

Overige inpandige ruimte 

Circa 87 m²

Externe bergruimte

Circa 36 m²

Inhoud woning

Circa 940 m³

Perceeloppervlakte

1.530 m²

Vraagprijs

€ 375.000,= k.k.

Aanvaarding

In overleg

 

INDELING

Souterrain 

Praktische provisieruimte bereikbaar vanuit de keuken. 

 

Begane grond

Vanuit de centrale entree is zowel links als rechts een (woon)kamer gelegen. De kamers hebben veel lichtinval en in de linker kamer bevindt zich nog een authentieke schouw. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de eenvoudige keuken en de eetkamer. Vanuit de eetkamer heeft u schitterend uitzicht over de tuin. 

 

Ruime inpandig bereikbare schuur / garage. Hier bevindt zich een klein keukenblok met elektrische boiler. Toiletruimte. Vanuit de garage heeft u toegang tot de tuin. 

 

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping treft u drie grote slaapkamers en een badkamer aan. Twee slaapkamers zijn voorzien van een inbouwkast. De badkamer is voorzien van douche en een wastafel. Daarnaast is op deze verdieping een zeer royale zolder gelegen met toegang tot een hoger gelegen tweede zolder. 

 

Tuin 

De tuin met weide is circa 74 meter diep en 16 meter breed en gelegen op het noordoosten.  

 

 

Voorzieningen en installaties

Meterkast

Voldoende groepen, aardlekschakelaar en slimme meter. Water- en gasaansluiting.

Overige voorzieningen

CAI en glasvezelaansluiting. 

CV Installatie

De centrale verwarming vindt plaats middels een gasgestookte 

CV ketel, bouwjaar 1999. De warmwatervoorziening vindt plaats middels een elektrische boiler. 

Kozijnen

De woning is geheel voorzien van houten kozijnen met originele 

pompespagnoletten. De ramen zijn voorzien van enkele beglazing en glas in 

lood.  

Rolluiken

De gehele woning is voorzien van rolluiken. 

 

GEMEENTE MAASGOUW

Gemeente Maasgouw is op 1 januari 2007 ontstaan uit de samenvoeging van de voormalige gemeenten Heel, Maasbracht en Thorn. De naam Maasgouw is een samenvoeging van Maas en gouw. De Maas is de rivier die de drie gemeenten met elkaar verbindt. Gouw betekent landstreek. De gemeente Maasgouw heeft 23.779 inwoners verdeeld over 10 kernen. Tot de kernen behoren Beegden, Heel en Panheel, Linne, Maasbracht en Brachterbeek, Ohé en Laak, Stevensweert, Thorn en Wessem. Gemeente Maasgouw is een groene en waterrijke gemeente. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking.

HEEL

In de kern van Heel zijn tal van voorzieningen aanwezig. Naast een ruim winkel- supermarkt- en horeca aanbod vindt u in Heel een huisartsenpraktijk, fitnesscentra, tandarts, basisschool en voorzieningen voor kinderopvang. Op ca. 6 km. is er een school voor o.a. Havo en VWO. De verbindingen met de A2 Maastricht – Eindhoven en de A73 richting Venlo zijn uitstekend evenals de verbindingen met het Belgische Maaseik.  Heel kent een rijk cultureel en sociaal leven. De uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en

 

Gegevens kantoor Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

 

Ingrid Ververs Makelaars & Juristen

Dorpstraat 65

6093 EB  Heythuysen

Tel: 0475 – 44 00 15

Mob: 06 – 25 34 04 49

www.ingridververs.nl

email: info@ingridververs.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure