Visual 1

Meidoornlaan 1 Haelen

Omschrijving

VERKOCHT:

ALGEMEEN

 

Adres

Meidoornlaan 1, 6081 EH  Haelen

 

Bouwjaar

Omstreeks 1968

 

Gebruiksoppervlakte

circa 106 m²

 

Externe bergruimte

circa 60 m²

 

Inhoud

circa 400 m³ 

 

Perceelgrootte

585 m²

 

Vraagprijs 

€ 259.000,= kosten koper

 

Aanvaarding

In overleg, kan spoedig

 

Tuin

De tuin is circa 18 meter breed en 21 meter diep en gelegen op het zuiden. 

 

Parkeergelegenheid

De woning beschikt over een ruime oprit met garage.

 

INDELING

 

Souterrain

Praktische provisiekelder. 

 

Begane grond

Ruime entree met karakteristieke keramische tegelvloer, garderobe en meterkast. Doorgang naar de keuken en de woonkamer. Vanuit de woonkamer bieden grote raampartijen uitzicht op de diepe op het zuiden gelegen tuin. Aan de voorzijde is een elektrisch bedienbaar rolluik aanwezig. In de zijgevel bevindt zich nog een fraai glas in loodraam. De keuken is voorzien van spoelbak, magnetron, koelkast en 4 pits gasfornuis met afzuigkap. De gehele keuken en woonkamer is voorzien van een keramische tegelvloer. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de garage. De garage is ca. 6.90 diep en ca. 2.45 breed. Vanuit de garage is middels een loopdeur toegang tot de tuin. 

 

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers, een geheel betegelde badkamer en een separate doucheruimte aan. Alle slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloer en de kozijnen zijn van kunststof met dubbele beglazing en rolluiken. De badkamer is ruim van opzet en voorzien van ligbad, wandcloset en wastafel. Daarnaast is op deze verdieping nog een  douche ruimte aanwezig.  

 

Tweede verdieping

Middels vlizotrap bereikbare tweede verdieping met bergzolder en opstelling CV installatie. De CV installatie is gehuurd. 

 

Tuin

De tuin is gelegen op het zuiden en biedt volop mogelijkheden voor verder optimalisatie en aanleg naar eigen wens. De tuin is circa 21 meter diep en circa 18 meter breed.  

 

Voorzieningen en installaties

Elektriciteit:

Vier groepen, aardlekschakelaar, slimme meter. 

 

Overige voorzieningen:

Gas-, water-, centrale antenne- en glasvezel aansluiting. 

 

CV installatie:

De centrale verwarming alsook de warmwater voorziening vindt plaats middels gasgestookte combiketel. De combi ketel is gehuurd.

 

Kozijnen:

De woning is gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. 

 

Rolluiken:

De woning is grotendeels voorzien van (gedeeltelijk elektrisch) bedienbare rolluiken.

 

 

HAELEN

Haelen is gelegen midden in “de tuin van Limburg”, vlakbij Roermond, aan de westkant van de Maas. Door de aanwezigheid van het prachtige Leudal gebied, waar loof- en naaldbossen worden afgewisseld door heidegronden en beekdalen is het een paradijs voor de natuurliefhebber. Het is dan ook bijzonder in trek bij recreanten. In het gebied bevinden zich vele fiets-, wandel- en ruiterpaden, die veelal onderdeel uitmaken van een groter netwerk. Maar ook kent Haelen een rijke historie die tot uiting komt in mooie kastelen, oude hoeves, en water- en windmolens. Haelen heeft een kern van circa 4500 inwoners. Haelen heeft ruim voldoende aanbod aan winkels, een overdekt zwembad, sport- en tennisvelden, kinderopvang, kleuter- en basisonderwijs. Voor een wat ruimer aanbod aan voorzieningen zijn Heythuysen of de stad Roermond de meest aangewezen plaatsen.

  

 

GEMEENTE LEUDAL

 

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik. 

 

ONDERWIJS

 

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

 

Gegevens kantoor

Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

Ingrid Ververs Makelaars & Juristen

Dorpstraat 65

6093 EB  Heythuysen

Tel: 0475 – 44 00 15

Mob: 06 – 25 34 04 49

www.ingridververs.nl

email: info@ingridververs.nl

 

 

 


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure