Visual 1

Kapelstraat 1 te Leveroy

Omschrijving

VERKOCHT:  

ALGEMEEN

 

Adres

Kapelstraat 1, 6091 PA  Leveroy

 

Bouwjaar

1965

 

Gebruiksoppervlakte van de woonfunctie

circa 125 m²

 

Geluidsstudio met zonnepanelen

circa 70 m²

 

Werkplaats

circa 34 m²

 

Carport

circa 23 m²

 

Overige bergruimtes

circa 42 m²

 

Inhoud woning

circa 510  m³

 

Perceeloppervlakte

2.930 m² 

 

Vraagprijs 

€ 412.000,= kosten koper

 

Aanvaarding

In overleg

 

INDELING

 

Begane grond 

Ruime entree. Meterkast voorzien van ruim voldoende groepen en slimme meter. Badkamer voorzien van wastafelmeubel, douchecabine en hoekbad. Doorgang naar de keuken en woonkamer. Riante half open luxe keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een magnetron, koelkast, 5 pits gasfornuis, afzuigkap en vaatwasser. Zowel de woonkamer als de keuken zijn voorzien van een teracotta kleurige kermamische vloer voorzien van vloerverwarming. In de woonkamer zorgt een houtkacheltje voor extra sfeer. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich een ruime bijkeuken. Deze ruimte is voorzien van grote inbouw kastruimte. Luxe toiletruimte voorzien van wandcloset en fontein. Grenzend aan de woonkamer is een fraaie serre gerealiseerd. Van hieruit heeft u fantastisch uitzicht over de parkachtige tuin, De serre is voorzien van een aluminium vloerplaat en beschikt over glazen schuifwanden. Er is electrisch bedienbare zonwering aanwezig. 

Eerste verdieping

De woning beschikt over maar liefst 4 ruime slaapkamers op de eerste verdieping. Alle slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloer. Twee slaapkamers beschikken over een wastafelmeubel met warm en koud stromend water. Tevens is er een toiletruimte op deze verdieping aanwezig. De badkamer bevindt zich op de begane grond. Middels een vlizotrap is de keurig afgewerkte zolder bereikbaar. 

Volledig geïsoleerd bijgebouw voor vele doeleinden geschikt. Het is thans in gebruik als geluidsstudio, loungeruimte en aangrenzende kantoorruimte met keukentje. Het dak is voorzien van 16 zonnepanelen. 

De ruime tuin is fraai aangelegd met een schitterende vijver, terrassen en overdekt terras / serre. De tuin is circa 70 meter diep en 35 meter breed en is gelegen op het Westen. 

 

Voorzieningen en installaties

Elektriciteit

De elektrische installatie is voorzien van ruim voldoende groepen, aardlekschakelaars en dag- en nachtstroom.

 

CV installatie

HR Intergas combiketel, bouwjaar 2017.

 

Kozijnen/beglazing

De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.

 

Isolatie

Spouwmuur na- isolatie en dak na-isolatie.

 

Zonnepanelen

De woning beschikt over 16 zonnepanelen. 

 

Rolluiken

De gehele woning is voorzien van rolluiken. 

 

Vloerverwarming

De woonkamer, keuken, badkamer en hal zijn voorzien van vloerverwarming.

 

Houtkachel

In de woonkamer bevindt zich tevens een sfeervolle houtkachel.

 

LEVEROY

 

Leveroy ligt ongeveer negen kilometer ten zuidoosten van Nederweert, in de Peel. In de omgeving zijn nog een aantal restanten dit hoogveengebied te vinden, waaronder de natuurgebieden de Houtsberg, Leveroyse Bergen, de Mildert en Wellenstein. Langs Leveroy loopt de Leveroyse Beek. Het dorp heeft een basisschool en een aantal verenigingen ook een bakker een enkele winkels. De bewoners gaan vaker naar de grote supermarkten en het winkelgebied van de nabijgelegen kern Heythuysen, dat twee kilometer oostelijker is gelegen, in de gemeente Leudal. Leveroy kent een rijk verenigingsleven waaronder een actieve voetbalvereniging en een fanfare die op een hoog niveau speelt. 

 

NABIJGELEGEN HEYTHUYSEN

 

Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren. 

 

GEMEENTE LEUDAL

 

 

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied.

 

De gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met 

volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn,  Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik. 

 

ONDERWIJS

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. 

 

 

 

Gegevens kantoor

 

Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

 

Ingrid Ververs Makelaars & Juristen

Dorpstraat 65

6093 EB  Heythuysen

Tel: 0475 – 44 00 15

Mob: 06 – 25 34 04 49

www.ingridververs.nl

email: info@ingridververs.nl

 

 

 


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure