Visual 1

Biesstraat 34 Heythuysen

Omschrijving

 

VERKOCHT:

 

ALGEMEEN

Adres

Biesstraat 34, 6093 AD  Heythuysen

Bouwjaar

1965

Gebruiksoppervlakte van de woonfunctie

circa 230  m²

Inhoud

circa 700 m³ 

Perceelgrootte

510 m²

Vraagprijs

€ 340.000,= kosten koper

Aanvaarding

In overleg

Tuin

De tuin is gelegen op het zuidwesten. 

 

INDELING

Souterrain

Er is een ruime provisiekelder aanwezig. Hier bevindt zich tevens de opstelling van de CV installatie. 

 

Begane grond

Entree, hal, meterkast, luxe toilet (2014) voorzien van wandcloset en fontein. Keuken met diverse (inbouw)apparatuur zoals een 5 pits kookplaat, oven en vaatwasser. Zeer royale tuinkamer (30 m²) en woonkamer (45 m²).

Op de begane grond bevinden zich tevens 2 slaapkamers, een multifunctionele ruimte en een badkamer voorzien van ligbad, toilet en wastafel. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de royale tuinkamer. Vanuit deze tuinkamer bieden twee schuifpuien toegang tot de tuin.

Door de grote raampartijen in de woonkamer ontstaat er een aangenaam leefklimaat. De ramen zijn van hardhout voorzien van HR++ beglazing. In het gedeeltelijk verlaagde plafond zijn diverse inbouwspots verwerkt.  De vloer in de woonkamer is afgewerkt met laminaat. 

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping treft u vier slaapkamers en een badkamer aan. De badkamer (2015)  is voorzien van wastafelmeubel, ligbad en toilet. De raampartijen zijn van kunststof voorzien van dubbele beglazing. De vloeren in de slaapkamers zijn afgewerkt met laminaat. Op de grootste slaapkamer is een airco geplaatst. Middels een vlizotrap bereikt u de tweede verdieping met bergzolder. 

Beschutte achtertuin gelegen op het zuidwesten. 

 

Voorzieningen en installaties

Nutsvoorzieningen

Voldoende grepen, aardlekschakelaar, slimme meter, gas- en 

wateraansluiting. Glasvezelaansluiting is aanwezig.

CV installatie

Gasgestookte CV installatie, HRE, merk Intergas.

De CV installatie is gehuurd.

Boiler

Bosch boiler.

Kozijnen

Een combinatie van kunststof en houten kozijnen voorzien van dubbel glas.  

GEMEENTE LEUDAL

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1.500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik. 

 

ONDERWIJS

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. 

Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

 

HEYTHUYSEN

Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. 

De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren. 

Gegevens kantoor

Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

Ingrid Ververs Makelaars & Juristen

Dorpstraat 65

6093 EB  Heythuysen

Tel: 0475 – 44 00 15

Mob: 06 – 25 34 04 49

www.ingridververs.nl

email: info@ingridververs.nl

 

 


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure