Visual 1

Haffmansstraat 30 Heibloem

Omschrijving

 

VERKOCHT: 

ALGEMEEN

Adres

Haffmansstraat 30, 6089 NJ Heibloem

 

Bouwjaar

1973

 

Gebruiksoppervlakte van de woonfunctie

circa 165 m²

 

Overige inpandige ruimte

circa 96 m²

 

Gebouw gebonden buitenruimte

circa 15 m²

 

Inhoud

circa 795 m³ (incl. inpandig bereikbare kelders

en garage)

 

Perceeloppervlakte

609 m²

 

Vraagprijs 

€ 325.000,= kosten koper

 

Aanvaarding

In overleg, omstreeks februari 2022

 

INDELING

Begane grond en souterrain

De woning beschikt over een ruime entreehal met meterkast, garderobe, toiletruimte en bergkast. De toiletruimte is geheel ecru betegeld en is voorzien van een wandcloset en fontein. Vanuit de hal heeft u toegang naar de speels ingerichte Z vormige woonkamer met open haard en half open keuken. De vloer in de woonkamer is afgewerkt met een fraaie eiken vloer. De woning heeft door haar grote raampartijen veel lichtinval wat voor een aangenaam leefklimaat zorgdraagt. Vanuit de woonkamer heeft u schitterend uitzicht over de fraai aangelegde achtertuin en grenzend aan de eetkamer heeft u toegang tot een sfeervol overdekt terras. Met een tuin gelegen op het zuidwesten is het hier heerlijk vertoeven. De keuken staat in half open verbinding met de woonkamer en is uitgevoerd in een lichte kleurstelling met een natuursteen blad en voorzien van koelkast, magnetron, vaatwasser, inductie kookplaat en afzuigkap.Vanuit de keuken is er toegang tot een bijkeuken waar zich de aansluitingen bevinden voor witgoed.

Hier bevindt zich nog een praktische inbouwkast. De voormalige garage is omgebouwd tot een fraaie kantoorkamer met airconditioning, veel lichtinval en een eigen entree.

Een tweetal zeer royale kelders die met elkaar in verbinding staan is een fantastische toegevoegde waarde van deze woning. De sta hoogte bedraagt 2.20 meter. Via deze kelders is ook de garage inpandig bereikbaar. De ruimtes zijn netjes afgewerkt en ideaal voor de klussers onder u.

 

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevindt zich een royale badkamer met ligbad, wastafel, wandmeubel,

designradiator en douche. Op de eersteverdieping bevinden zich 4 slaapkamers. Twee slaapkamers zijn voorzien van ruime (inbouw) kastruimte. Alle slaapkamers zijn voorzien van rolluiken.

Tweede verdieping

Vanuit de overloop biedt een vlizotrap toegang tot de bergzolder.

TUIN

Onder het sfeervolle overdekte terras is het heerlijk vertoeven en heeft u geweldig uitzicht over de achtertuin. Achter in de tuin is nog een tweede overdekt terras gerealiseerd. Het perceel wordt aan de achterzijde omringd door bomen en weide wat voor volop privacy, schaduw en talrijke vogeltjes in de tuin zorgt. Er is een eigen watervoorziening aanwezig.

 

Voorzieningen en installaties

Nutsvoorzieningen

Ruim voldoende groepen, drie fase groep en slimme meter.

Glasvezel, CAI, water en gasaansluiting.

 

CV installatie

De centrale verwarming en warmwatervoorziening vindt plaats via een

gasgestookte HR CV installatie, merk Nefit, bouwjaar 2018.

 

Energielabel

De woning beschikt overeen C Label, dit label is geldig tot 07-12-2030.

 

Alarminstallatie

De woning beschikt over een alarminstallatie

 

Isolatie 

De woning is voorzien van dak-, spouwmuur- en vloerisolatie.

 

Open haard

In de woonkamer bevindt zich een sfeervolle open haard.

 

Rolluiken 

De woning is gedeeltelijk voorzien van rolluiken.

 

Garage

Ruime geheel onderkelderde garage.

 

GEMEENTE LEUDAL

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. De gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn, Roermond en Nationaal Park De Meinweg.

Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik. 

ONDERWIJS

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters.

HEIBLOEM

Heibloem is een klein dorp in de gemeente Leudal, in de Nederlandse provincie Limburg. Het is een van de 16 kernen van de gemeente Leudal. Heibloem ligt ten noorden van Roggel en wordt omringd door het natuurgebied "De Waterbloem". Tot 2007 maakte Heibloem deel uit van de gemeente Roggel en Neer. Voor een uitgebreid aanbod aan voorzieningen is het dorp aangewezen op de nabijgelegen dorpen Roggel of Heythuysen.

PANNINGEN

Het gezellige centrum van Panningen biedt voor ieder wat wils. Hier kunt u naar hartenlust winkelen, over de markt struinen, een terrasje pikken of lekker uit eten. Panningen heeft een compact, compleet en verrassend veelzijdig centrum. Niet voor niets is het centrum van Panningen hét winkelhart van Peel en Maas. Panningen heeft een groot pallet aan onderwijs- (waaronder o.a. VMBO tot VWO), culturele-, medische- en maatschappelijke voorzieningen. Ook ligt hier het bestuurscentrum van Peel en Maas, het gemeentehuis heeft een plek dicht bij de inwoners. De vele voorzieningen trekken een breed publiek uit de hele streek, en die zoeken maar ook wat graag in het centrum een aangenaam terras op. Met 7500 inwoners is Panningen de grootste kern van Peel en Maas. Een grote trekpleister is cultuurhuis DOK6 met schouwburg en bioscopen, maar ook de sporthallen, de atletiek- en wielerbaan en enkele avontuurlijke sportvoorzieningen hebben een aanzuigende werking. Met een groot industrieterrein en een bedrijventerrein hebben duizenden mensen hier werk en dat verklaart een mooie dynamiek en bedrijvigheid.

 

ROGGEL

Roggel is gelegen midden in “de tuin van Limburg”, vlakbij Roermond, aan de westkant van de Maas. Door de aanwezigheid van het prachtige Leudal gebied, waar loof- en naaldbossen worden af- gewisseld door heidegronden en beekdalen is het een paradijs voor de natuurliefhebber. Het is dan ook bijzonder in trek bij recreanten. “De Leistert” is een door de ANWB tot steraccommodatie uitgeroepen camping. In het gebied bevinden zich vele fiets-, wandel- en ruiterpaden, die veelal onderdeel uitmaken van een groter netwerk. Maar ook kent Roggel een rijke historie die tot uiting komt in mooie, oude hoeves, en water- en windmolens. Roggel heeft een kern van circa 5000 inwoners. Roggel heeft ruim voldoende aanbod aan winkels, sport- en tennisvelden, kinderopvang, kleuter- en basisonderwijs Onlangs is het centrum van Roggel vernieuwd. Ook is er een hotelvoorziening en er bevinden zich leuke en goede eetgelegenheden.

 

HEYTHUYSEN

Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren. 

Voor meer informatie:

Ingrid Ververs makelaardij en taxaties

Dorpstraat 65

6093 EB Heythuysen

Tel: 0475 – 44 00 15

Mob: 06 – 25 34 04 49

www.ingridververs.nl

email: info@ingridververs.nl


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure