Visual 1

Constantijnstraat 6 Grathem

Omschrijving

VERKOCHT:

ALGEMEEN

 

Adres

Constantijnstraat 6

 

Bouwjaar

1984, aanbouw 2013

 

Gebruiksoppervlakte wonen

circa 143 m²

 

Overige inpandige ruimte

circa 20 m²

 

Inhoud woning

circa 468 m³

 

Perceeloppervlakte

226 m² 

 

Vraagprijs

€ 250.000,=  kosten koper

 

Aanvaarding

In overleg

 

INDELING

 

Begane grond

De woning heeft in 2013 een grote verbouwing ondergaan waarbij de gehele begane grond opnieuw is ingericht er een fantastische tuinkamer is aangebouwd. U komt binnen in een keurig afgewerkte hal met meterkast, garderobe en moderne toiletruimte voorzien van wandcloset en fontein. Doorgang naar een royale woonkamer met tuinkamer. De vloer in de woonkamer is afgewerkt met een eiken parketvloer. De wanden zijn allemaal gestukadoord en strak afgewerkt. In het plafond zijn dimbare inbouwspot verwerkt. Ook een gezellige op afstand bedienbare gashaard ontbreekt niet. In de woonkamer heeft u door de grote raampartijen schitterend uitzicht over de tuin. Er zijn  twee dubbele openslaande deuren naar de tuin en op zonnige dagen kunt u gebruik maken van het elektrisch bedienbaar zonne- screen. 

De keuken is luxe uitgevoerd in landelijke stijl en voorzien van een natuursteen aanrechtblad en natuursteen spoelbak.  De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals 5-pits gasfornuis met afzuigkap, koelkast, oven en vaatwasser. De vloer is afgewerkt met een keramische antracietkleurige tegelvloer. 

Verder beschikt deze woning over een geheel betegelde inpandige garage / berging met een tweede keukenblokje. De garage is verwarmd en in het gedeelte van de berging bevinden zich de aansluitpunten voor witgoed. Via de garage is tevens de achtertuin bereikbaar. 

De schitterend aangelegde tuin is gelegen op het zuiden en voorzien van een fraai overdekt terras. In de tuin zijn elektra- en water aansluitingen aanwezig. 

 

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping treft u drie keurig onderhouden slaapkamers  en een badkamer aan. De slaapkamers zijn alle voorzien van een laminaatvloer. De kozijnen uitgevoerd in hardhout voorzien van HR++ beglazing. Alle slaapkamers zijn voorzien van rolluiken. Nette, geheel betegelde badkamer voorzien van ligbad met douche en ruim nieuw wastafelmeubel met spiegel. 

 

Tweede verdieping

Middels een vlizotrap bereikt u de tweede verdieping. Hier is nog een keurig afgewerkte kamer met veel daglichttoetreding. Met een eenvoudige ingreep zou u een vaste trap naar de zolder kunnen realiseren voor een ruime 4e slaapkamer. 

 

Voorzieningen en installaties

Elektriciteit

Vernieuwde meterkast voorzien van 9 groepen, aardlekschakelaars, slimme meter. Glasvezel aansluiting.

 

CV installatie

Nefit Ecomline,  bouwjaar 2005

 

Kozijnen

De gehele woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele (HR++) beglazing. 

 

Gashaard

In de woonkamer bevindt zich een moderne gashaard met afstandsbediening. 

 

Zonnescreen

Het grote raam in de woonkamer is voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescreen.

 

GEMEENTE LEUDAL

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik. 

 

ONDERWIJS

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

 

GRATHEM

De oude kern van Grathem is bijzonder fraai en wordt daarom ook wel eens getypeerd als de "parel" van de gemeente. De gerestaureerde watermolen en de laat romaanse kerk met een toren uit de 13e eeuw zijn zeer zeker een bezoek waard. De unieke kastelen Ten Hove en Groot Buggenum zijn op bijzondere wijze in het landschap ingebed. Grathem behoorde eeuwen lang tot het "Land van Thorn", dat naast Grathem bestond uit Thorn, Ittervoort, Beersel (B), Haler, Baexem, Oler, Ell en Stramproy. Het Land van Thorn was een klein Vorstendom met een Abdis aan het hoofd en een eigen rechtsgebied met tol en marktrecht. De Abdis had geen eigen leger en was voor bescherming aangewezen op de Keizer. In 2007 is Grathem gefuseerd met de omringende gemeentes Heythuysen, Baexem, Hunsel, Haelen, Roggel & Neer tot de nieuwe gemeente Leudal.

Op slechts enkele kilometers afstand ligt het Witte stadje Thorn, waar de tijd schijnt te 
hebben stilgestaan. Men vindt er pittoreske witte huisjes, eeuwenoude panden, bochtige 
straatjes geplaveid met Maaskeien en een prachtige kerk. De terrassen in de Hoogstraat 
zijn in de zomer druk bezet. Aan de andere kant van de Maas ligt het vestingstadje Stevensweert. Het stratenpatroon is indrukwekkend en dat geldt zeker ook voor de ongeschonden historische kern. Watersportliefhebbers komen hier volop aan hun trekken.

 

Gegevens kantoor:

Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

 

Ingrid Ververs Makelaars & Juristen

Dorpstraat 65

6093 EB  Heythuysen

Tel: 0475 – 44 00 15

Mob: 06 – 25 34 04 49

www.ingridververs.nl

email: info@ingridververs.nl

 


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure