Visual 1

Heide 28 te Heythuysen

Omschrijving

 

VERKOCHT

ALGEMEEN

 

Adres

Heide 28, 6093 PB  Heythuysen

 

Bouwjaar

1978

 

Inhoud woning

circa 720 m³

 

Gebruiksoppervlakte wonen

circa 184 m²

 

Overig inpandige ruimte

circa 22 m²

 

Gebouwgebonden buitenruimte

circa 33 m²

 

Externe bergruimte

circa 465 m²

 

Perceelgrootte

3.950 m²

 

Vraagprijs

€599.000,= kosten koper

 

Indeling

Souterrain

Er is een praktische provisiekelder gelegen onder de hal van de woning. Hier bevindt zich de warmtepomp en de warmtepomp boiler. Van hieruit is ook de kruipruimte bereikbaar. 

 

Begane grond

Schitterende entreehal met vide. Meterkast voorzien van ruim voldoende groepen. Vanuit de entree is aan de linkerzijde een grote slaapkamer met aangrenzende badkamer gelegen. De slaapkamer is maar liefst 6.00 x 3.50 meter groot. De vloer is afgewerkt met laminaat.

 

Ruime badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel. Separaat toilet met fontein.  Doorgang naar de L vormige woonkamer voorzien van tegelvloer met vloerverwarming en houtkachel. Vanuit de woonkamer biedt een schuifpui toegang tot het overdekte terras. Royale leefkeuken met aangrenzende bijkeuken. Alle kozijnen op de begane grond zijn van kunststof voorzien van HR++ beglazing. 

 

Eerste verdieping

Vanuit de ontvangsthal biedt een houten trap toegang tot de eerste verdieping. Hier treft u drie slaapkamers en een ruimte met mogelijkheid voor een tweede badkamer aan. Twee slaapkamers zijn voorzien van grote inbouwkasten. Vanuit de twee slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning heeft u schitterend uitzicht over de tuin.

 

Tuin en multifunctionele schuur 

Schitterende tuin onderverdeeld in 250 m² voor groenten, hard- en zacht fruit en een grote siertuin. De tuin biedt volop mogelijkheden voor het houden van pluimvee en/of kleinvee. Er is een grondwaterput aanwezig voor het besproeien van de tuin. Op het eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid. De grote hal ( 11,80 x 39,60 meter) is voorzien van 24 zonnepanelen. 

 

Voorzieningen en installaties

Elektriciteit

Meterkast voorzien van ruim voldoende groepen, aardlekschakelaars, dag- en nachtstroom.  

Glasvezelaansluiting.

 

Warmtepomp

De verwarming vindt plaats middels een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming. 

 

Warmtepompboiler

De warmwatervoorziening vindt plaats middels een warmtepompboiler.

 

Zonnepanelen

De woning beschikt over 24 zonnepanelen (2013). De omvormer is vervangen in augustus 2021 met 10 jaar garantie. 

 

Kozijnen

Gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing en gedeeltelijk houten kozijnen met enkel glas.

 

Isolatie

De woning is voorzien van dak- en vloerisolatie. 

 

Kachel

In de woonkamer is een houtkachel aanwezig. 

 

Beregeningsinstallatie

Er bevindt zich een grondwaterput op het terrein t.b.v. beregening van de tuin. 

 

LIGGING

 

De woning is gelegen in het buitengebied van Heythuysen waar rust en ruimte overheerst. 

 

 

GEMEENTE LEUDAL 

 

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik. 

 

ONDERWIJS

 

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

 

HEYTHUYSEN

 

Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren. 

 

Gegevens kantoor

 

Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

 

Ingrid Ververs Makelaars & Juristen

Dorpstraat 65

6093 EB  Heythuysen

Tel: 0475 – 44 00 15

Mob: 06 – 25 34 04 49

www.ingridververs.nl

email: info@ingridververs.nl

 

 


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure