Visual 1

Lambertusstraat 63 Neeritter

Omschrijving

VERKOCHT

ALGEMEEN

 

Adres

Lambertusstraat 63, 6015AR Neeritter

 

Bouwjaar

1961

 

Gebruiksoppervlakte wonen

circa 96 m²

 

Overige inpandige ruimte

circa 26 m²

 

Inhoud woning

circa 412 m³

 

Perceeloppervlakte

265 m² 

 

Vraagprijs 

€ 225.000,=  kosten koper

 

Aanvaarding

In overleg

 

INDELING

 

Souterrain

Er is een praktische kelderruimte gelegen onder de entree van de woning. 

 

Begane grond

Entree, toiletruimte, meterkast en doorgang naar de woonkamer. De L-vormige woonkamer heeft grote raampartijen wat voor een aangenaam leefklimaat zorgdraagt. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aanbouw met witgoed aansluitpunten en doorgang naar de tuin. 

 

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer gelegen. De vloeren van de slaapkamers zijn allemaal afgewerkt met een nette laminaatvloer. De kozijnen aan de achterzijde van de woning zijn vernieuwd en voorzien van HR++ beglazing. 

Nette geheel betegelde badkamer voorzien van douchecabine en wastafel. 

 

Tweede verdieping

Vaste trap naar de zolder met 4e slaapkamer. In de knieschotten is veel opberg kastruimte gerealiseerd. 

 

Tuin en garage

De gezellig aangelegde tuin biedt veel privacy en is voorzien van verschillende borders, een vijver en een terras. De tuin is gelegen op het Westen en is circa 16,5 meter diep en 9,5 meter breed. Er is een eigen achterom en een garage aanwezig. 

 

Voorzieningen en installaties

Elektriciteit

Meterkast voorzien van 6 groepen, aardlekschakelaars, slimme meter. Er is glasvezel aanwezig. 

 

CV installatie

Nefit HR,  bouwjaar 2015.

 

Kozijnen

Vrijwel gehele woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele (HR++) beglazing. 

 

Rolluiken

Het keukenraam en het raam aan de achterzijde op de begane grond is voorzien van rolluiken. 

 

GEMEENTE LEUDAL

 

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik. 

 

ONDERWIJS

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

 

NEERITTER

 

Neeritter is één van de kernen van de gemeente Leudal en is landelijk gelegen tegen de grens met België. Het dorp heeft ongeveer 1.300 inwoners en is in trek bij fietsers en wandelaars.

In de gemeente Leudal vind je ontzettend veel natuurschoon. Hierdoor staat Leudal bekend als de tuin van Limburg. De kern van dit prachtige gebied vormt het natuurgebied Leudal. In de gemeente bevinden zich diverse kastelen en molens die absoluut een bezoekje waard zijn. De combinatie van de prachtige natuur en vele culturele bezienswaardigheden maakt van het Leudal een uitstekend wandelgebied! Op slechts enkele kilometers afstand van Neeritter ligt het Witte stadje Thorn, waar de tijd schijnt te hebben stilgestaan. Men vindt er pittoreske witte huisjes, eeuwenoude panden, bochtige straatjes geplaveid met Maaskeien en een prachtige kerk. De terrassen in de Hoogstraat zijn in de zomer druk bezet. Aan de andere kant van de Maas ligt het vestingstadje Stevensweert. Het stratenpatroon is indrukwekkend en dat geldt zeker ook voor de ongeschonden historische kern. Watersportliefhebbers komen hier volop aan hun trekken.

 

 


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure