Visual 1

Kloosterstraat 94 Heythuysen

Omschrijving

VERKOCHT:

ALGEMEEN

Adres

Kloosterstraat 94, 6093 CZ  Heythuysen

Bouwjaar

2000

Gebruiksoppervlakte van de woonfunctie

circa 118  m²

Overige inpandige ruimte (garage)

17 m²

Perceelgrootte

470 m²

Vraagprijs

€ 399.000,= kosten koper

Aanvaarding

In overleg

Tuin

De tuin is gelegen op het zuidwesten. 

 

INDELING

Begane grond

Entree, hal, meterkast, geheel betegelde luxe toiletruimte voorzien van wandcloset en fontein. De woonkamer heeft veel lichtinval en beschikt over een ecru keramische tegelvloer. Vanuit de woonkamer zijn er dubbele openslaande deuren naar de tuin. De keuken is circa 5 jaar oud en voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast en combi oven- / magnetron. Praktische bijkeuken met witgoedaansluitingen en opstelling van de CV installatie. Vanuit de bijkeuken is ook toegang naar de tuin mogelijk. Vanuit de bijkeuken is tevens de inpandige garage bereikbaar. De garage is geheel betegeld, verwarmd en voorzien van elektrische toegangspoort. 

Mooi aangelegde privacy rijke achtertuin gelegen op het Zuidwesten. Er is een groot elektrisch bedienbaar zonnescherm aanwezig en een riant tuinhuis.  

Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers en een badkamer aan. De grootste slaapkamer is voorzien van een airco. 

De badkamer is voorzien van ligbad, wandmeubel, wastafel in badkamermeubel en toilet.

 

Voorzieningen en installaties

Nutsvoorzieningen

Uitgebreide groepenkast voorzien van 10 groepen, aardlekschakelaars, slimme meter en glasvezelaansluiting

CV installatie

Gasgestookte CV installatie, merk Vaillant VHR, ca. 2014.

Kozijnen

Hardhouten kozijnen voorzien van HR++ beglazing.  

Zonnescherm

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een elektrisch bedienbaar zonnescherm.

Airconditioning

De woning beschikt over twee airconditioningsinstallaties.

 

GEMEENTE LEUDAL

 

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1.500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik. 

 

ONDERWIJS

 

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. 

Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

 

HEYTHUYSEN

 

Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. 

De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren. 

Gegevens kantoor

Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

 

Ingrid Ververs Makelaars & Juristen

Dorpstraat 65

6093 EB  Heythuysen

Tel: 0475 – 44 00 15

Mob: 06 – 25 34 04 49

www.ingridververs.nl

email: info@ingridververs.nl

 

 

 


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure