Visual 1

Tuulshoek 48 Heythuysen

Omschrijving

VERKOCHT:

ALGEMEEN

Adres
Tuulshoek 48, 6093 CR  Heythuysen

Bouwjaar
1980 

Gebruiksoppervlakte van de woonfunctie
circa 190 m²

Externe bergruimte
circa 34 m²

Inhoud woning
circa 670 m³

Perceeloppervlakte
687 m² 

Bieden vanaf prijs
€ 499.000,= kosten koper

Aanvaarding
In overleg

INDELING

Souterrain
Vanuit de keuken biedt een trap toegang naar het souterain voorzien van praktische bijkeuken met witgoedoppstelling. Van hieruit heeft u tevens toegang tot de tuin. Verder is er een provisieruimte en een hobbyruimte / loungehoek of 6e slaapkamer. Deze ruimte wordt verwarmd en is voorzien van daglichttoetreding. 

Begane grond
Ontvangsthal, garderobe, meterkast, toiletruimte voorzien van toilet en fontein. Doorgang naar de   woonkamer met laminaatvloer. Een split level woning heeft verschillende niveaus en dit ziet er speels en luxueus uit met fraaie doorkijkjes naar de lager gelegen leefkeuken.  De grote raampartijen in de woonkamer zorgen voor veel lichtinval wat voor een aangenaam leefklimaat zorgdraagt. 

De woning beschikt over een grote leefkeuken met complete inbouwapparatuur zoals een inductie kookplaat met afzuigkap, een vaatwasser, oven, koelkast en diepvries. De keuken is uitgevoerd in een lichte kleurstelling en voorzien van een natuursteen aanrechtblad. Vanuit de keuken bieden dubbele openslaande deuren toegang tot de tuin.

Eerste en tweede verdieping
De woning beschikt over vijf slaapkamers met een mogelijkheid voor een zesde slaapkamer. De vloeren in de slaapkamers zijn afgewerkt met laminaat. Twee slaapkamers zijn voorzien van rolluiken en de grote ouderslaapkamer beschikt over een frans balkon. De draai-/kiep ramen op de slaapkamers zijn van hout en voorzien van dubbele beglazing.  Er is een tweede toilet op de eerste verdieping. 

Luxe badkamer met douchecabine voorzien van stortdouche, ligbad, dubbele wastafel in wandmeubel, wandkast en verwarmde spiegel.  

Tuin
De tuin is circa 25 meter diep en 18 meter breed en beschikt over een eigen achterom en een grote dubbele vrijstaande garage met elektrische toegangspoorten. De gehele tuin is omheind en voorzien van een grote poort en parkeerplaats. In de tuin is een grondwaterput aanwezig voor het besproeien van de tuin. 

 

Voorzieningen en installaties

Elektriciteit
De elektrische installatie is voorzien van ruim voldoende groepen, aardlekschakelaar en slimme meter. Tevens is er een glasvezelaansluiting aanwezig. 

Verwarming
Combiketel Bosch HRC, bouwjaar 2006

Vloerverwarming
Begane grond en woonkamer

Kozijnen/beglazing
De woning is grotendeels voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. 

Rolluiken
Gedeeltelijk voorzien van rolluiken.

Isolatie
Dakisolatie, spouwmuur isolatie, vloerisolatie, dubbel glas.

Garage
Externe dubbele garage met elektrisch bedienbare toegangspoorten.  

 

GEMEENTE LEUDAL 
Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. 

Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik. 


ONDERWIJS
De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

 

HEYTHUYSEN
Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren. 

 

 

Overeenkomst Koper kan aan een mondelinge overeenkomst geen rechten ontlenen, verkoper behoudt zich tot dat er tussen partijen een schriftelijke overeenkomst tot stand is gekomen alle rechten voor. Verkoper is pas gehouden aan de overeenkomst nadat de akte door beide partijen is getekend.

 

Gegevens kantoor Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

Ingrid Ververs Makelaars & Juristen

Dorpstraat 65

6093 EB  Heythuysen

Tel: 0475 – 44 00 15

Mob: 06 – 25 34 04 49

www.ingridververs.nl

email: info@ingridververs.nl

 

 


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure