Visual 1

Grote Kampweg 11 Haelen

Omschrijving

VERKOCHT:

ALGEMEEN

Adres
Grote Kampweg 11, 6081 CM Haelen

Bouwjaar
1965, gerenoveerd vanaf 2018

Gebruiksoppervlakte van de woonfunctie
circa  193 m²

Overig inpandige ruimte
circa 37 m²

Perceelgrootte
1.337 m²

Vraagprijs
€ 575.000,00 kosten koper

Aanvaarding
in overleg

 

INDELING

Souterrain

Het souterrain is bereikbaar vanuit de centrale hal. Het souterrain beschikt over een praktische bergruimte, witgoedruimte met opstelling CV installatie en doorgang naar de inpandige garage.  

 

Begane grond

Ruime ontvangsthal, garderobe, toiletruimte voorzien van closet en fontein. Er is een separate entree aanwezig voor de werkruimte. Vanuit de hal is direct toegang tot de sfeervolle woonkamer en de keuken. De vloer in de woonkamer is mooi afgewerkt met een houten vloer met Whitewash toplaag. De aanbouw met leefkeuken is geheel gerenoveerd. De vloer is afgewerkt met een stoere Vietnamese natuursteen. 

In deze leefkeuken is het pas echt goed toeven! Heerlijk om in de avonduren te borrelen of uitgebreid te eten met familie of vrienden. Vanuit de leefkeuken bieden dubbele openslaande deuren toegang naar het aangrenzend terras. 

De Keller keuken is in 2018 door Tinnemans Keukens uit Ittervoort geplaatst en 9 meter lang. De keuken is luxe uitgevoerd met composiet werkblad, 6-pits gasfornuis met grote oven, combi oven/magnetron, vaatwasser, grote koelkast en grote diepvrieskast. Op de keukenapparatuur zit nog 3 jaar garantie.   

Heeft u een beroep aan huis? Op de begane grond bevindt zich ook nog een hele ruime werkkamer. De kamer heeft veel lichtinval en door de verhoogde ligging van de woning op een terp heeft u leuk uitzicht aan de voorzijde. Er is een eigen entree aanwezig. 

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers, een kleedkamer, een berging  en een  badkamer aan. Alle slaapkamers zijn fraai afgewerkt met een pvc-vloer. De badkamer is
2.00 m x 2.90 m, en beschikt over een ligbad met douche, wastafel en toilet. De badkamer is netjes maar dient gerenoveerd te worden. 

Tuin

De achtertuin is maar liefst 21 meter diep en 36 meter breed en gelegen op het Zuidwesten. De tuin heeft een eigen achterom en biedt heel veel privacy. Voor het opbergen van uw tuinspullen is er een praktisch tuinhuis aanwezig. 

 

Voorzieningen en installaties

Elektriciteit
Deze woning is voorzien van een nieuwe meterkast met ruim voldoende groepen en aardlekschakelaars.  

CV installatie
De centrale verwarming en de warmwater voorziening vindt plaats middels een gasgestookte HR CV-installatie merk Nefit, bouwjaar 2018. 

Kozijnen/beglazing
De woning is voorzien van houten kozijnen deels met dubbele HR++ beglazing.  

Isolatie
De spouwmuur is na-geïsoleerd. 

Garage
Ruime inpandige garage.

 

GEMEENTE LEUDAL

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden-Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1.500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik. 


ONDERWIJS

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn twee scholen voor VMBO, één school voor Havo en één school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

 

HAELEN

Haelen is gelegen midden in “de tuin van Limburg”, vlakbij Roermond, aan de westkant van de Maas. Door de aanwezigheid van het prachtige Leudal-gebied, waar loof- en naaldbossen worden afgewisseld door heidegronden en beekdalen,  is het een paradijs voor de natuurliefhebber. Het is dan ook bijzonder in trek bij recreanten. In het gebied bevinden zich vele fiets-, wandel- en ruiterpaden, die veelal onderdeel uitmaken van een groter netwerk. Maar ook kent Haelen een rijke historie die tot uiting komt in mooie kastelen, oude hoeves en water- en windmolens. Haelen heeft een kern van circa 4500 inwoners. Haelen heeft ruim voldoende aanbod aan winkels, een overdekt zwembad, sport- en tennisvelden, kinderopvang, kleuter- en basisonderwijs. Voor een wat ruimer aanbod aan voorzieningen zijn Heythuysen of de stad Roermond de meest aangewezen plaatsen.

Gegevens kantoor
Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst, kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

 

Ingrid Ververs Makelaars & Juristen

Dorpstraat 65

6093 EB  Heythuysen

Tel: 0475 – 44 00 15

Mob: 06 – 25 34 04 49

www.ingridververs.nl

email: info@ingridververs.nl

 

 

 

 

 


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure