Visual 1

Dorpstraat 78 Heythuysen

Omschrijving

VERKOCHT: 

ALGEMEEN

 

Adres

Dorpstraat 78, 6093 ED Heythuysen

 

Bouwjaar

1991

 

Gebruiksoppervlakte

van de woonfunctie

Circa 88  m²

 

Externe bergruimte

Circa 4 m²

 

Vraagprijs

€  249.000 ,= kosten koper

 

Bijdrage vereniging van eigenaren

€ 35,= per maand

 

Aandeel in de gemeenschap

24/100

 

Aanvaarding

In overleg, kan spoedig

 

Energielabel

C, geldig tot 19-11-2025

 

Berging

inpandige berging 

 

INDELING

Begane grond

Entree met bellenplateau, brievenbussen en trappenhuis naar de eerste verdieping. Fietsenberging. 

 

Eerste verdieping

Hal met meterkast en toiletruimte. Ruime woonkamer voorzien van vinylvloer. Door de grote raampartijen heeft het appartement veel lichtinval wat voor een aangenaam leefklimaat zorgt. In de woonkamer is een praktische vaste bergkast aanwezig. 

De open keuken is uitgevoerd in lichte kleurstelling en beschikt over een vijf pits gasfornuis en afzuigkap.  Vanuit de keuken heeft u fraai uitzicht over het dakterras. 

 

Tweede verdieping

Op de tweede verdieping zijn twee slaapkamers gelegen waarvan een slaapkamer voorzien is van een fraaie dakkapel. Vanuit de kleinste kamer biedt een mangat toegang tot een bergzolder. Verder is er een technische ruimte met opstelling CV installatie en witgoedaansluitingen aanwezig. De badkamer is geheel betegeld met metrotegels en voorzien van daglichttoetreding middels het Velux dakraam, een ligbad en een wastafel.

Vanuit de woonkamer heeft u geweldig uitzicht over de Dorpstraat. 

 

Voorzieningen en installaties

Nutsvoorzieningen

Gas-, water en electra aansluiting. De elektrische installatie is voorzien van 4 groepen en een 

aardlekschakelaar. Er is een slimme meter en een glasvezelaansluiting aanwezig.  

 

Verwarming en warmwatervoorziening

Vaillant HR combiketel.

 

Intercom

Het appartement is uitgerust met een intercominstallatie. 

 

Kozijnen

Geheel voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. 

 

LIGGING

Het appartement is gelegen in Heythuysen met alle voorzieningen binnen handbereik. Een bushalte bevindt zich op loopafstand. De autosnelwegen A73 richting Venlo en de A2 (Maastricht-Eindhoven) bevinden zich op ca. 15 autominuten afstand. 

 

GEMEENTE LEUDAL 

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik. 

 

ONDERWIJS

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

 

HEYTHUYSEN

Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren. 

 

Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen:

Ingrid Ververs makelaardij en taxaties

Dorpstraat 65

6093 EB  Heythuysen

T: 06 - 25 34 04 49

 

 

 

 


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure