Visual 1

Strikkenhof 1 Haelen

Omschrijving

VERKOCHT:

ALGEMEEN

Adres

Strikkenhof 1, 6081 HA  Haelen

Bouwjaar

1992

Gebruiksoppervlakte van de woonfunctie

circa   145 m²

Perceelgrootte

485 m²

Vraagprijs

€ 465.000,00 kosten koper

Aanvaarding

in overleg

 

INDELING

Begane grond

Ruime ontvangsthal met garderobe, meterkast, geheel betegelde toiletruimte voorzien van wandcloset en fontein.  De lichte L-vormige woonkamer is voorzien van grote  raampartijen wat voor veel lichtinval en een aangenaam leefklimaat zorgdraagt.  De vloer is afgewerkt met een mooie epoxy grindvloer. Met de sfeervolle grote en speciaal voor deze woning ontworpen houtkachel zit u er ook in de strengere wintermaanden warmpjes bij.  

Vanuit de eetkamer bieden dubbele openslaande deuren toegang tot de privacy rijke achtertuin. Hier kunt u in de zomermaanden heerlijk vertoeven in de middag- en avondzon.

De keuken is voorzien van een keramische kookplaat met afzuigkap, koelkast, magnetron en vaatwasser. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken met aansluitpunten voor witgoed en opstelling CV installatie. De voormalige garage is thans slaapkamer/ kantoorruimte en berging. Deze ruimte is met een eenvoudige ingreep ook weer te wijzigen naar garage. Zowel de bijkeuken als de slaapkamer hebben deuren naar de achtertuin. 

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevindt zich een fraaie royale “master bedroom”  met dakkapel over vrijwel de gehele breedte van de kamer en eigen inloop badkamer. De badkamer is voorzien van douchecabine, toilet en wastafel.  

Verder bevinden zich op de eerste verdieping nog drie ruime slaapkamers en een separate badkamer met ligbad, toilet en wastafel. 

Tweede verdieping

Middels een vlizotrap vanuit de overloop is nog een royale bergruimte bereikbaar.  

Voorzieningen en installaties

Elektriciteit

Deze woning is voorzien van een moderne  groepenkast met 8 groepen en 2 aardlekschakelaars.   

 

CV installatie

De centrale verwarming en de warmwater voorziening vindt plaats middels een gasgestookte HR Cv-installatie, merk Nefit, bouwjaar 2005. 

 

Kozijnen/beglazing

De woning is geheel voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. 

 

Isolatie

De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie en vloerisolatie.

 

Energielabel 

A, geldig tot en met 31 december 2030.

 

GEMEENTE LEUDAL

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden-Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1.500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik. 

 

 

ONDERWIJS

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn twee scholen voor VMBO, één school voor Havo en één school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

HAELEN

Haelen is gelegen midden in “de tuin van Limburg”, vlakbij Roermond, aan de westkant van de Maas. Door de aanwezigheid van het prachtige Leudal-gebied, waar loof- en naaldbossen worden afgewisseld door heidegronden en beekdalen,  is het een paradijs voor de natuurliefhebber. Het is dan ook bijzonder in trek bij recreanten. In het gebied bevinden zich vele fiets-, wandel- en ruiterpaden, die veelal onderdeel uitmaken van een groter netwerk. Maar ook kent Haelen een rijke historie die tot uiting komt in mooie kastelen, oude hoeves en water- en windmolens. Haelen heeft een kern van circa 4500 inwoners. Haelen heeft ruim voldoende aanbod aan winkels, een overdekt zwembad, sport- en tennisvelden, kinderopvang, kleuter- en basisonderwijs. Voor een wat ruimer aanbod aan voorzieningen zijn Heythuysen of de stad Roermond de meest aangewezen plaatsen.

Gegevens kantoor

Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst, kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

 

                              Ingrid Ververs Makelaars & Juristen

                              Dorpstraat 65

                              6093 EB  Heythuysen

                              Tel: 0475 – 44 00 15

                              Mob: 06 – 25 34 04 49

                              www.ingridververs.nl

                              email: info@ingridververs.nl       

 

 

 


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure