Visual 1

Nieuwenakker 16 Haelen

Omschrijving

   

VERKOCHT: 

 

ALGEMEEN


Adres                                      

Nieuwenakker 16, 6081EX Haelen

 

Bouwjaar 

1990

 

Gebruiksoppervlakte

van de woonfunctie

circa   170 m² (incl. inpandige garage)

 

Externe bergruimte

circa 13 m²

 

Perceelgrootte     

531 m²

 

Vraagprijs   

€ 499.000,00 kosten koper

C, geldig tot en met 11 februari 2032

 

Aanvaarding

in overleg

 

 

INDELING

 

Begane grond

    Ruime ontvangsthal met vide, garderobe, geheel betegelde toiletruimte voorzien van wandcloset en fontein.  Doorgang naar ruime en sfeervolle Z-vormige woonkamer. De vloer in de woonkamer is afgewerkt met een fraaie geïsoleerde Travertinvloer voorzien van vloerverwarming.

Vanuit de eetkamer bieden dubbele openslaande deuren toegang tot diverse terrassen aan de zijkant en achterkant van de woning. Hier kunt u in de zomermaanden heerlijk vertoeven in de ochtend-, middag- en avondzon!

De nette keuken is voorzien van een keramische kookplaat met afzuigkap, combi oven/magnetron en vaatwasser. Vanuit de keuken bieden dubbele openslaande deuren toegang tot de tuin. Doorgang naar bijkeuken en garage.  

Eerste verdieping

Fraaie badkamer met douchecabine, wandcloset, dubbele wastafel in wandmeubel, vaste kasten. 

 

Verder bevinden zich op de eerste verdieping drie ruime slaapkamers en een inloop kleedkast. Een slaapkamer is voorzien van laminaatvloer.

Tweede verdieping

Middels een vlizotrap vanuit de kleedkamer is de bergzolder bereikbaar. Hier bevindt zich de cv-installatie.

Tuin

Onderhoudsarme beschutte tuin met tuinhuis. De achtertuin is circa 16 meter breed en 13 meter diep en is gelegen op het zuidoosten. Er is een praktisch tuinhuis en een elektrisch bedienbaar zonnescherm aanwezig.


 

 

 

 

Voorzieningen en installaties

 

Meterkast
Deze woning is voorzien van een uitgebreide
groepenkast met ruim voldoende groepen, aardlekschakelaars en een glasvezelaansluiting. 

 

CV installatie  
De centrale verwarming en de warmwater voorziening vi
ndt plaats middels een gasgestookte HR Cv-installatie merk Nefit, bouwjaar 2016.

Kozijnen/beglazing  

De woning is geheel voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.

Isolatie

De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie en vloerisolatie.

Vloerverwarming 
De hal, woonkamer, keuken en berging zijn voorzien van
vloerverwarming.

Garage      
Geheel betegelde ruime garage met elektrische
garagedeur en loopdeur naar de tuin.

 

Omgeving

GEMEENTE LEUDAL

 

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden-Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1.500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.

 

ONDERWIJS

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn twee scholen voor VMBO, één school voor Havo en één school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

 

HAELEN

Haelen is gelegen midden in “de tuin van Limburg”, vlakbij Roermond, aan de westkant van de Maas. Door de aanwezigheid van het prachtige Leudal-gebied, waar loof- en naaldbossen worden afgewisseld door heidegronden en beekdalen,  is het een paradijs voor de natuurliefhebber. Het is dan ook bijzonder in trek bij recreanten. In het gebied bevinden zich vele fiets-, wandel- en ruiterpaden, die veelal onderdeel uitmaken van een groter netwerk. Maar ook kent Haelen een rijke historie die tot uiting komt in mooie kastelen, oude hoeves en water- en windmolens. Haelen heeft een kern van circa 4500 inwoners. Haelen heeft ruim voldoende aanbod aan winkels, een overdekt zwembad, sport- en tennisvelden, kinderopvang, kleuter- en basisonderwijs. Voor een wat ruimer aanbod aan voorzieningen zijn Heythuysen of de stad Roermond de meest aangewezen plaatsen.

 

Gegevens kantoor Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst, kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

 

Ingrid Ververs Makelaars & Juristen

Dorpstraat 65

6093 EB  Heythuysen

Tel: 0475 – 44 00 15

Mob: 06 – 25 34 04 49

www.ingridververs.nl

                              email: info@ingridververs.nl


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure