Visual 1

De Keverbergstraat 42 Haelen

Omschrijving

VERKOCHT

 

ALGEMEEN

Adres

De Keverbergstraat 42, 6081 BL  Haelen

 

Bouwjaar

1972

 

Gebruiksoppervlakte van de woonfunctie

circa 101 m²

 

Overige inpandige ruimte

circa 14 m²

 

Perceeloppervlakte 

234 m²

 

Vraagprijs

€ 275.000,=  kosten koper

 

Energielabel

In aanvraag

 

Aanvaarding

In overleg

 

 

INDELING

 

Begane grond

Entree, meterkast, garderobe en betegelde toiletruimte voorzien van wandcloset en fontein. De L vormige woonkamer is ruim van opzet en heeft door de grote raampartijen veel lichtinval en biedt een fantastisch uitzicht over het over het aan de overzijde van de woning gelegen kasteel Aldenghoor. Er is een open verbinding met de keuken die zich bevindt in de ruime aanbouw van 21 m². Vrijwel de gehele woning is voorzien van onderhoudsarme kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De grote leefkeuken is in 2020 vernieuwd voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 5-pits gasfornuis met afzuigkap, combi oven/magnetron, koelkast en vaatwasser.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gelegen. De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is voorzien van een balkon. Alle slaapkamers zijn voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken. De nette badkamer is voorzien van hoekbad, wastafelmeubel en wandcloset.

Tweede verdieping

Middels een vlizotrap is de ruime bergzolder bereikbaar. Hier bevindt zich tevens de opstelling voor de HR cv-installatie, merk AWB, bouwjaar 2013.

Tuin

Vanuit de keuken is er een tussenportaal met toegang tot de garage en de tuin. De tuin is mooi aangelegd en is circa 8 meter breed en 11 meter diep.

 

 

Voorzieningen en installaties

Elektriciteit 

Voldoende groepen, slimme meter. 

CV installatie

De centrale verwarming  en ook de warmwater voorziening vindt plaats middels een gasgestookte HR cv-installatie merk AWB, bouwjaar 2013.

Kozijnen     

Vrijwel alle kozijnen van de woning zijn uitgevoerd in kunststof en voorzien van dubbele beglazing.  

Rolluiken 

De woning is geheel voorzien van rolluiken.

 

GEMEENTE LEUDAL

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden-Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1.500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik. 

 

HAELEN

Haelen is gelegen midden in “de tuin van Limburg”, vlakbij Roermond, aan de westkant van de Maas. Door de aanwezigheid van het prachtige Leudal-gebied, waar loof- en naaldbossen worden afgewisseld door heidegronden en beekdalen,  is het een paradijs voor de natuurliefhebber. Het is dan ook bijzonder in trek bij recreanten. In het gebied bevinden zich vele fiets-, wandel- en ruiterpaden, die veelal onderdeel uitmaken van een groter netwerk. Maar ook kent Haelen een rijke historie die tot uiting komt in mooie kastelen, oude hoeves en water- en windmolens. Haelen heeft een kern van circa 4500 inwoners. Haelen heeft ruim voldoende aanbod aan winkels, een overdekt zwembad, sport- en tennisvelden, kinderopvang, kleuter- en basisonderwijs. Voor een wat ruimer aanbod aan voorzieningen zijn Heythuysen of de stad Roermond de meest aangewezen plaatsen.

 


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure