Visual 1

Graafschap Loonstraat 10 Horn

Omschrijving

VERKOCHT:

ALGEMEEN

Adres

Graafschap Loonstraat 10, 6085 CA  Horn

Bouwjaar

1964

Gebruiksoppervlakte van de woonfunctie

circa 97 m²

Overige inpandige ruimte

circa 15 m²

Gebouw gebonden buitenruimte (overdekt terras)

circa 9 m²

Perceeloppervlakte

245 m²

Vraagprijs

€ 239.000,=  kosten koper

Energielabel

Wordt aangevraagd

Aanvaarding

In overleg

 

INDELING

Souterrain

Praktische kelderruimte gelegen onder de entreehal van de woning.

 

Begane grond 

Entree, meterkast, garderobe, toiletruimte. Leuke doorzon woonkamer met veel lichtinval en voorzien van parketvloer en aansluitmogelijkheid voor (pellet)kachel. Ruime keuken met aangrenzende bijkeuken/berging. 

 

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers gelegen. Een van de kamers  beschikt over een van vaste wastafel. 

Ruime geheel betegelde badkamer voorzien van zitbad, douchecabine, wastafel en toilet. Vanuit de overloop biedt een mangat toegang tot de (berg)zolder.

 

Tuin

Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot de fraai aangelegde tuin met terrasoverkapping. De tuin is circa 10 meter breed en 13 meter diep en biedt veel privacy.  

 

 

Voorzieningen en installaties

Nutsvoorzieningen

Elektriciteitsaansluiting met 7 Groepen, slimme meter, glasvezelaansluiting.  

CV installatie

De centrale verwarming  en ook de warmwater voorziening vindt plaats middels een gasgestookte HR cv-installatie merk Nefit, bouwjaar 2005 

Isolatie

De woning is voorzien van dubbele beglazing. 

Kozijnen

Alle kozijnen van de woning zijn uitgevoerd in kunststof. 

 

GEMEENTE LEUDAL

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden-Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1.500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik. 

HORN

Horn is gelegen vlakbij de provinciale weg N280 die de steden Weert en Roermond met elkaar verbindt. Het dorp behoorde vroeger niet tot het Graafschap Horn, zoals Heythuysen en twee andere gemeenten die nu de gemeente Leudal vormen.  Het dorp heeft diverse voorzieningen zoals een basisschool, middelbaar onderwijs, supermarkt, bakkerij, doe het zelf zaak, kapper, diverse eetgelegenheden en andere winkels. Voor een wat ruimer winkelaanbod zoals mode- en schoenenzaken, is het dorp Heythuysen, gelegen op circa 4 km afstand, de meest aangewezen plaats en uiteraard ook de stad Roermond welke eveneens op circa 4 km afstand is gelegen. 

 

ONDERWIJS

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn twee scholen voor VMBO, één school voor Havo en één school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

Gegevens kantoor Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst, kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

 

Ingrid Ververs Makelaars & Juristen

Dorpstraat 65

6093 EB  Heythuysen

Tel: 0475 – 44 00 15

Mob: 06 – 25 34 04 49

www.ingridververs.nl

email: info@ingridververs.nl

 


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure