Visual 1

In de Hoven 14 Heythuysen

Omschrijving

 

VERKOCHT:

ALGEMEEN

 

Adres

In de Hoven 14, 6093 DK  Heythuysen

Bouwjaar

1979 

Gebruiksoppervlakte van de woonfunctie

circa 127 m²

Overig inpandige ruimte

circa 20 m²

Inhoud woning

circa 423 m³

Inhoud garage

circa 61 m³

Perceeloppervlakte

287 m² 

Vraagprijs

€ 325.000,= kosten koper

Aanvaarding

In overleg

 

BEGANE GROND

Ontvangsthal, garderobe, meterkast voorzien van ruim voldoende groepen, toiletruimte met closet en fontein. Doorgang naar de woonkamer. De ruime woonkamer heeft veel lichtinval wat voor een aangenaam woonklimaat zorgdraagt. De woonkamer is voorzien van een nieuwe PVC vloer en sfeervolle openhaard. Vanuit de gezellige eethoek biedt een schuifpui toegang tot het riant overdekt terras op het zuiden. De keuken is in 2020 vernieuwd en voorzien van een kookeiland met grote inductie kookplaat met werkbladafzuiging, een combi- oven/magnetron, koelkast en vaatwasser.

 

EERSTE VERDIEPING

De eerste verdieping is voorzien van drie slaapkamers. De slaapkamers zijn allen voorzien van laminaatvoer en de nieuwe kunststof kozijnen zijn voorzien van horren en rolluiken. Nette badkamer met inloopdouche, wastafel in inbouwmeubel, spiegelkast en toilet. 

 

TWEEDE VERDIEPING

De tweede verdieping is middels vaste trap bereikbaar. Hier bevindt zich een nette 4e slaapkamer, een bergzolder en een technische ruimte met opstelling CV installatie en witgoed aansluitpunten. Een tweede wasmachine aansluiting bevindt zich in de garage. 

 

TUIN

De tuin is circa 10 meter breed en 9 meter diep en gelegen op het zuiden. De tuin beschikt over een eigen achterom en een ruime garage met zolderberging. De terrasoverkapping is voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm. 

 

Voorzieningen en installaties

 

Elektriciteit

De elektrische installatie is voorzien van ruim voldoende groepen, aardlekschakelaars en slimme meter. Tevens is er een glasvezelaansluiting aanwezig. 

Verwarming

Remeha Tzerra ACE 39C CW5, bouwjaar 2021. De Remeha Tzerra ACE 39C CW5 is hybrid ready, dus geschikt voor aansluiten op een warmtepomp.

Kozijnen/beglazing

Overwegend kunststof kozijnen met HR++ beglazing. 

Isolatie

Dakisolatie, spouwmuur isolatie, dubbel glas.

Energielabel

B, geldig tot 17-06-2033

Zonnepanelen

De woning beschikt over 9 zonnepanelen (2020).

Airconditioning

Twee airconditioningsinstallaties, begane grond (2022) en eerste verdieping (2020)

Garage

Externe garage met zolderberging en nieuwe toegangspoort (2021).  

GEMEENTE LEUDAL 

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. 

Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik. 

ONDERWIJS

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

HEYTHUYSEN

Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware 
ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren. 

 

 

Gegevens kantoor Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

 

Ingrid Ververs Makelaars & Juristen

Dorpstraat 65

6093 EB  Heythuysen

Tel: 0475 – 44 00 15

Mob: 06 – 25 34 04 49

www.ingridververs.nl

        e-mail: info@ingridververs.nl

 

 


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure