Visual 1

Schepenbank 8 Haelen

Omschrijving

VERKOCHT:

ALGEMEEN

Adres

Schepenbank 8, 6081 DA  Haelen

Bouwjaar

1977

Gebruiksoppervlakte van de woonfunctie

circa  116 m²

Overig inpandige ruimte

circa 31 m²

Gebouw gebonden buitenruimte

circa 12 m²

Perceelgrootte

369 m²

Vraagprijs 

€ 390.000,= kosten koper

Aanvaarding

in overleg

 

INDELING

Begane grond

Ontvangsthal met garderobe en meterkast. Doorgang naar de slaapkamer aan de voorzijde. Deze kamer is voorzien van een laminaatvloer en beschikt over een vaste 

wastafel. Vanuit de hal heeft u toegang tot de L-vormige woonkamer. De woonkamer heeft veel lichtinval wat voor een aangenaam leefklimaat zorg draagt.  Vanuit de woonkamer is er direct toegang tot de beschutte tuin gelegen op het Westen. 

De half open keuken is voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, combi oven/magnetron,  vaatwasser en koelkast.  Doorgang naar de bijkeuken. De bijkeuken is geheel betegeld en voorzien van witgoedaansluitingen. Berging met opstelling CV installatie. Vanuit de bijkeuken is zowel de tuin als de inpandige garage bereikbaar.    

De woning beschikt over 3 ruime slaapkamers waarvan de grootste slaapkamer  gelegen is aan de achterzijde van de woning. Deze slaapkamer beschikt over een airconditioningsinstallatie en ruime vaste kastenwand. Twee slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloer en een slaapkamer is voorzien van tegelvloer.  

Geheel betegelde badkamer voorzien van douchecabine, ruim wastafelmeubel en wandcloset. Naast de badkamer is een toilet separaat gelegen. 

Tuin

Onderhoudsarme beschutte tuin. De tuin is circa 10 meter breed en 5 meter diep en is gelegen op het Westen. Grenzend aan de woonkamer is een fraai overdekt terras gelegen.    

Voorzieningen en installaties

Elektriciteit

De meterkast beschikt over 8 groepen, 2 aardlekschakelaars en een glasvezelaansluiting. 

 

CV installatie

De centrale verwarming en de warmwater voorziening vindt plaats middels een gasgestookte HR CV installatie, bouwjaar 2022. 

 

Kozijnen/beglazing

De woning is geheel voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.

 

Rolluiken

Vrijwel de gehele woning is voorzien van rolluiken.

 

Airco

Een slaapkamer aan de achterzijde van de woning is voorzien van een airconditioningsinstallatie. 

 

HAELEN

 

Haelen is gelegen midden in “de tuin van Limburg”, vlakbij Roermond, aan de westkant van de Maas. Door de aanwezigheid van het prachtige Leudal gebied, waar loof- en naaldbossen worden afgewisseld door heidegronden en beekdalen is het een paradijs voor de natuurliefhebber. Het is dan ook bijzonder in trek bij recreanten. In het gebied bevinden zich vele fiets-, wandel- en ruiterpaden, die veelal onderdeel uitmaken van een groter netwerk. Maar ook kent Haelen een rijke historie die tot uiting komt in mooie kastelen, oude hoeves, en water- en windmolens. Haelen heeft een kern van circa 4500 inwoners. Haelen heeft ruim voldoende aanbod aan winkels, een overdekt zwembad, sport- en tennisvelden, kinderopvang, kleuter- en basisonderwijs. Voor een wat ruimer aanbod aan voorzieningen zijn Heythuysen of de stad Roermond de meest aangewezen plaatsen.

  

GEMEENTE LEUDAL

 

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1.500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik. 

 

ONDERWIJS

 

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

 

 

Gegevens kantoor Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

 

Ingrid Ververs Makelaars & Juristen

Dorpstraat 65

6093 EB  Heythuysen

Tel: 0475 – 44 00 15

Mob: 06 – 25 34 04 49

www.ingridververs.nl

email: info@ingridververs.nl

 

 

 


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure