Visual 1

Kwir 8 Neer

Omschrijving

ALGEMEEN

Adres

Kwir 8, 6086 BJ  Neer 

Bouwjaar

1975

Energielabel

D, geldig tot 21-09-2033.

Gebruiksoppervlakte van de woonfunctie

circa 155 m²

Overige inpandige ruimte

circa 52 m²

Perceeloppervlakte

1.265 m²

Vraagprijs

€ 449.000,=  kosten koper

Aanvaarding

In overleg

 

INDELING

Souterrain

De ruime garage met elektrisch bedienbare toegangspoort is gelegen onder de woning. Vanuit de garage heeft u doorgang naar de kelderruimte. Van hieruit biedt een trap toegang tot de woning.  

 

Begane grond 

Ruime entree met vide, meterkast, garderobe, toiletruimte voorzien van wandcloset en fontein. De sfeervolle doorzon woonkamer is voorzien van een fraaie eiken vloer. De wanden en het plafond zijn gestuct en in de woonkamer is een airconditioningsinstallatie aanwezig. De kamer heeft veel lichtinval en doordat de woning gelegen is op een terp heeft u mooi uitzicht over de straat en de tuin. De witte keuken is voorzien van 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en koelkast. 

Op de begane grond heeft u de beschikking over een grote slaapkamer, een witgoedruimte en maar liefst twee badkamers waarvan de grootste badkamer 

en-suite vebonden is met de slaapkamer. De eerste badkamer is voorzien van ligbad, wastafelmeubel, toilet en bidet. In de tweede badkamer is een inloopdouche, wastafel en toilet aanwezig. 

 

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn twee ruime slaapkamers gelegen. Er is een toiletruimte aanwezig en er is volop bergruimte in een separate berging en in de knieschotten. Een van de kamers beschikt over een balkon met uitzicht over de tuin.   

 

Tuin

Zowel vanuit de hal als vanuit de woonkamer met schuifpui heeft u toegang tot de achtergelegen tuin met diverse terrassen. Er is een praktisch tuinhuis aanwezig, een ideale opberg mogelijkheid voor uw tuingereedschap. Bij deze woning hoort een eigen bosperceel, hoe mooi is dat? Voor het houden van hobbydieren, het aanleggen van uw eigen voedselbos, of gewoon lekker genieten van het groene uitzicht. 

Voorzieningen en installaties

Nutsvoorzieningen

Elektriciteitsaansluiting met ruim voldoende groepen,aardlekschakelaars, slimme meter en glasvezelaansluiting.  

CV installatie

De centrale verwarming  en ook de warmwater voorziening vindt plaats middels een gasgestookte HR cv-installatie merk Nefit, bouwjaar 2021. 

Airconditioning

In de woonkamer bevindt zich een airconditioningsinstallatie. 

Kozijnen

Alle kozijnen van de woning zijn uitgevoerd in hout voorzien van dubbele en enkele beglazing. 

 

 

NEER

Neer is een mooi, groen en toeristisch dorp gelegen in Midden Limburg. Neer maakt deel uit van de gemeente Leudal en is gelegen aan de Maas tussen Roermond en Venlo. Neer heeft ca. 3.500 inwoners.  De kern Neer heeft een paar verborgen toeristische pareltjes, zoals de bierbrouwerij, het klooster Keizerbosch, een oude Friedesse watermolen en volop fraaie historische panden en geveltjes. In de omgeving van het dorp kunt u onder meer genieten van de prachtige vergezichten over de Maas en van de Neerbeek met zijn vistrappen. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren. 

 

GEMEENTE LEUDAL

 

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden-Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1.500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik. 

 

ONDERWIJS

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn twee scholen voor VMBO, één school voor Havo en één school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst, kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

 

Ingrid Ververs Makelaars & Juristen

Dorpstraat 65

6093 EB  Heythuysen

Tel: 0475 – 44 00 15

Mob: 06 – 25 34 04 49

www.ingridververs.nl

 email: info@ingridververs.nl


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure