Visual 1

Dorpstraat 79 Heythuysen

Omschrijving

 

INDELING

 

 

Begane grond

Entree voorzien van meterkast en separate toegang tot het woongedeelte en het winkelgedeelte. De winkelruimte is circa 40 m² groot. Doorgang naar een tussengelegen kamer welke te gebruiken is als kantoorruimte of speelkamer. Grote L-vormige woonkamer met open haard en parketvloer. Door de ligging van de woonkamer aan de achterzijde van het pand is er een mooi tuincontact. Landelijke keuken met diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pits gasfornuis met afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasmachine. Bergruimte voorzien van opstelling CV installatie. In de gang bevindt zich een bergruimte welke praktisch dienst doet als fietsenstalling. Tevens treft met in de gang de toiletruimte en witgoedruimte aan. 


Eerste verdieping

Aan de voorzijde van de woning zijn twee slaapkamers gelegen, respectievelijk 3.70 x 4.70 en 2.55 x 1.80 groot. Het Velux dakraam op de grootste kamer is aan vervanging toe. Luxe badkamer, keramisch betegeld in de tinten room en terracotta. De badkamer is circa 7 jaar oud en voorzien van dubbele wastafel en doucheruimte. Aan de achterzijde zijn nog twee grote slaapkamers gelegen waarvan één voorzien is van een riante inbouw bergkast. De raampartij is van kunststof met dubbele beglazing (1990).

De tuin is gelegen aan de achterzijde van de woning en gesitueerd op het Noorden. De tuin is circa 8.5 meter breed en circa 21 meter diep.

 

 

Voorzieningen en installaties

 

Elektriciteit
De woning is voorzien van een meterkast met 10 groepen,     
groepenkastindeling en aardlekschakelaars.  

CV installatie
De centrale verwarming als ook de warmwater voorziening
vindt plaats middels gasgestookte combiketel, merk Nefit  Ecomline HR, bouwjaar 2007.

Vloeren
Begane grond betonvloer; eerste verdieping houten balklaag.

Wanden en plafonds
De wanden en plafonds zijn strak afgewerkt, grotendeels gestukadoord en geschilderd.

Kozijnen 
De begane grond is voorzien van houten kozijnen en dubbele beglazing, maart 1999. De verdieping is voorzien van kunststof kozijnen, dubbele beglazing, 1990.  

Isolatie
De woning is voorzien van dakisolatie. 

Vloerafwerking
Woonkamer is voorzien van een parketvloer en de keuken van zwart/witte keramische tegelvloer.


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure