Visual 1

Dorpstraat 36 Baexem

Omschrijving

 

INDELING

Souterrain
De kelder is bereikbaar vanuit de keuken en biedt voldoende stahoogte.

Begane grond
Royale entree met garderobe, meterkast en trapopgang naar verdieping. De sfeervolle woonkamer met houtkachel staat  middels dubbele openslaande deuren in verbinding met de serre. De serre is in 2004 gebouwd, voorzien van ecru tegelvloer met vloerverwarming, dubbelwandige lichtkoepel en one step plafond met inbouwarmaturen. De serre heeft een fraai uitzicht op het buitenterras.  
De woonkamer en serre zijn samen ca. 45 m groot. Ruime dichte keuken (13 m) met lichte keukenopstelling en complete (inbouw) apparatuur. Doorgang naar toiletruimte met staand closet en fontein en tweede badkamer voorzien van ligbad en dubbele wastafel in een wastafelmeubel en designradiator. De toiletruimte en badkamer zijn eenvoudig doch keurig afgewerkt met witte wandtegels en wit sanitair. Doorgang naar royale hobbyruimte met vaste trap naar de zolder, tezamen ca, 140 m. In deze hobbyruimte is een kleine keukenunit en de opstelling van was- en droogapparatuur aanwezig. Doorgang naar de garage. De garage is voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaalpoort en heeft een inrijhoogte van ca. 2.30. Naast de garage bevindt zich nog een extra bergruimte / hobbyruimte.

Eerste verdieping
De eerste verdieping is voorzien van drie slaapkamers, gedeeltelijk voorzien van inbouwkasten. Een slaapkamer aan de achterzijde biedt toegang tot een dakterras. De slaapkamers (m.u.v. n kamer) zijn allen voorzien van kunststof kozijnen met inbouwhorren en dubbele thermische beglazing. Keurige badkamer (2010) voorzien van inbouwkasten, zwevend closet, douchecabine en wastafel. Vanuit de badkamer is een deur welke middels vaste trap toegang biedt naar de ruime zolder. Hier bevinden zich de unit mechanische ventilatie en de CV installatie. Van deze ruimte die thans ook als zolder in gebruik is,  is eventueel nog een riante 4e slaapkamer te maken.  

 

Voorzieningen en installaties

 

Elektriciteit
10 groepen, krachtstroom, aardlekschakelaars, dag en nachtstroom. 

CV installatie
De centrale verwarming als ook de warmwater voorziening
vindt plaats middels gasgestookte combiketel merk Radson, bouwjaar 2005.

Ventilatie
De woning is voorzien van mechanische ventilatie met diverse
aansluitpunten in de woning.

Kozijnen
Gedeeltelijk voorzien van houten kozijnen (1991) met dubbele beglazing en
gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen (2003) voorzien van dubbele
thermische beglazing en inbouw horren.

Vloerafwerking
De gehele begane grond is voorzien van een tegelvloer. De
verdieping is voorzien van kurkvloer en vloerbedekking. 

Wandafwerking
De wanden en plafonds bestaan uit glad stucwerk, geschilderd.De woonkamer is voorzien van een balkenplafond.

Berging
Er is een separate afsluitbare (fietsen)berging in de achtertuin aanwezig.


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure