Visual 1

WINKELRUIMTE Dorpstraat 104 te Heythuysen

Omschrijving

 

INDELING

Begane grond
De entree van het winkelpand vindt plaats middels dubbele openslaande deuren aan de zijde van de Dorpstraat. Het winkelpand is keurig verzorgd, heeft veel lichtinval en heeft met een pui van 9.50 meter breedte en 9.00 meter diepte een uitstekende verhouding. Het omstreeks 1996 gerealiseerde tweede winkelgedeelte is bereikbaar middels een ruime doorgang. Hier bevinden zich tevens de meterkast, kitchenette en toiletruimte. Grenzend aan de winkelruimte bevindt zich de oude smederij en werkplaats (totaal ca. 120 m≤). Deze werkplaats is eventueel in combinatie met de winkelruimte te huur. Grenzend aan de smederij bevindt zich het voormalige magazijn (thans in gebruik is als garage).   

KADASTRALE GEGEVENS

Het object is kadastraal bekend als gemeente Heythuysen, sectie C, nummer 4273, grootte
5 are en 35 centiare.

TEKENINGEN

Plattegrondtekeningen en doorsneden zijn aanwezig op ons kantoor en zullen op uw  verzoek beschikbaar gesteld worden.

BESTEMMING

Het bestemmingsplan bestemt de locatie als centrumgebied en
schrijft de navolgende doeleindenomschrijvingen voor.

- Detailhandel
- Horeca
- Kantoren
- Dienstverlening
- Bedrijven
- Consumentverzorgende ambachtelijke bedrijven

ALGEMEEN

Adres
Dorpstraat 104,  6093 ED  Heythuysen

Bouwjaar
Oorspronkelijk gebouwd in 1938, aanpassingen enverbouwingen hebben plaatsgevonden 1982
en 1996.

Perceelsgrootte
535 m≤

NVO Winkelruimte
circa 135 m≤

Huurprijs winkelruimte
EUR 1.400,= per maand ( EUR 125,= per m≤ per jaar) 

NVO werkplaats / magazijn
circa 120 m≤

Huurprijs werkplaats-magazijn
EUR 250,= per maand (EUR 25,= per m≤ per jaar)

Waarborgsom
Ter grootte van 2 maanden huur.

Parkeergelegenheid
Bij het pand is een garage voor 1 auto. Daarnaast is er op het binnenterrein een mogelijkheid om nog eens vier autoís te parkeren. Voorts is aan de openbare weg ruim voldoende
gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Aanvaarding
Direct

Voorzieningen en installaties

 

Elektriciteit
Ruim voldoende groepen, elektriciteitsmeter,aardlekschakelaars.

CV installatie
De centrale verwarming als ook de warmwater voorziening vindt plaats middels gasgestookte combiketel.  Een gedeelte van de winkelruimte wordt verwarmd d.m.v. vloerverwarming.

Overige installaties
Alarminstallatie

Vloeren
De vloeren zijn van beton.

Kozijnen
De winkelruimte is voorzien van aluminium kozijnen met enkele beglazing.

Winkelruimte
De winkelruimte is heeft een strakke wandafwerking. De vloer is afgewerkt met tegelvloer waarvan een gedeelte is voorzien van vloerverwarming. De plafonds zijn afgewerkt met systeemplafonds en inbouw verlichtingsarmaturen.  Voorst voorziet deze ruimte in een technische ruimte / meterkast, kitchenette en toiletruimte. 

OMSCHRIJVING
Het pand heeft een brede bestemming zoals detailhandel, horeca, kantoren, dienstverlening, bedrijven of consument verzorgende ambachtelijke bedrijven.  Heythuysen is aangewezen als kerngemeente en het aangeboden object ligt er midden in. Dit betekent dat met name de uitbreiding van het winkelbestand hier gerealiseerd wordt. In de directe omgeving zijn onder andere gevestigd de Hema, Aldi, Lidl, Super de Boer, Maxwell, Harense Smid, en diverse kleinere MKB bedrijven als een hotel, juwelier, opticien, bloemenzaak, modezaak, schoenenzaak, kapper, slijter, drogist, apotheker en makelaar etc.

GEMEENTE LEUDAL

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan BelgiŽ met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.


HEYTHUYSEN

Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen BelgiŽ en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden DŁsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreŽren.

 


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure