Visual 1

Knevelsgraafstraat 14C Roermond, 3e vedieping

Omschrijving

 

INDELING

Begane grond
Centrale entree voorzien van bellenplateau, brievenbussen, containerruimte, bergruimte, kelder en meterkasten. Trapopgang naar 1e, 2e en 3e verdieping.

Derde etage
Overloop met toegang tot de technische ruimte waar de CV installatie is opgesteld.  Woonkamer met open keuken voorzien van electrische kookplaat met afzuigkap en koelkast. Een grote schuifpui naar het terras voorziet het appartement is een geweldige hoeveelheid lichtinval. Schitterend terras dat uitzicht biedt over de Roermondse binnenstad.

De wanden van het appartement zijn strak afgewerkt en behang- of schilderklaar. De vloer is voorzien van een grijze tegelvloer met vloerverwarming.  Doorgang naar eetkamer of al naar gelang in te richten als zitkamer of slaapkamer. Deze kamer is eveneens voorzien van een grijze tegelvloer met vloer-verwarming. Praktische badkamer met toilet, wit wastafelmeubel en douchecabine. 2eslaapkamer met twee dakkapellen en inbouw kastruimte in het knieschot. Bergruimte met dakkapel en aansluitpunt voor wasmachine, droger etc. 

 

Voorzieningen en installaties

 

Elektriciteit
Voldoende groepen, aardlekschakelaar.

CV installatie
De warmwater voorziening vindt plaats middels gasgestookte combiketel, merk Vaillant, bouwjaar ca.1994.  Het appartement wordt verwarmd middels vloerverwarming.

Kozijnen
Vrijwel geheel voorzien van aluminium kozijnen, met dubbele thermische beglazing.

Wandafwerking
De wanden zijn strak gestukadoord afgewerkt.

Vloerafwerking
De woonkamer en eetkamer is voorzien van een grijze tegelvloer. De slaapkamer heeft een gladde betonvloer welke voorzien kan worden laminaat,vloerbedekking of anderszins.

Parkeergelegenheid
Bewoners van de binnenstad komen in aanmerking voor een parkeervergunning. Op het achtergelegen terrein is ruim voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Fietsenberging
Inpandig gelegen op de begane grond.

Berging
Een gezamenlijke bergruimte gelegen op de begane grond.

 


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure