Visual 1

Op de Peelberg 33 Herten

Omschrijving

 

ALGEMEEN

Adres
Op de Peelberg 33 Herten (Roermond)

Bouwjaar
omstreeks 1970

Gebruiksoppervlakte
van de woonfunctie
circa 180 m²

Inhoud
circa 400 m³

Perceelsgrootte
253 m²

Vraagprijs
€ 269.000,= kosten koper

Aanvaarding
In overleg

Tuin
De tuin is circa 4 meter diep en 15 meter breed en
gelegen op het westen. De tuin heeft een eigen
achterom en is keurig aangelegd met diverse terrassen.
Tevens heeft men vanuit de tuin toegang tot de garage.

Parkeergelegenheid
De woning beschikt over een eigen garage en
voldoende parkeergelegenheid aan de openbare weg.

INDELING

Begane grond
Ruime ontvangsthal met fraaie Travertin vloer en vide, meterkast, garderobe en luxe toiletruimte met zwevend closet en fontein. Vanuit de entreehal heeft u toegang tot het woongedeelte als ook het slaap- badgedeelte.

De woonkamer heeft door haar grote raampartijen welke voorzien zijn van elektrische zonneschermen over de hele breedte, veel lichtinval wat tevens een bijzonder leuk uitzicht biedt over de tuin. De gezellige gashaard in combinatie met een 400 jaar oude Eiken Kloostervloer en voor het overige een strakke moderne afwerking geven het geheel warme en hedendaagse uitstraling.

De luxe roomwitte open keuken is voorzien van keramische kookplaat, vaatwasser, combi oven - magnetron en koel- vriescombinatie.  De vloer is afgewerkt met een antraciet keramische tegelvloer en in de keuken zijn diverse inbouwspots ingebouwd.  Zowel vanuit de woonkamer, keuken en slaapkamer heeft u toegang tot de tuin.

De heerlijk aangelegde en onderhoudsvriendelijke tuin gelegen op het westen voorzien van mooie beplanting en diverse terrassen. De electrische zonneschermen hebben een grote uitval en verkeren in een perfecte staat. De tuin heeft een eigen achterom en geeft uiteraard ook toegang tot de garage met kantelpoort.

De slaapkamer op de begane grond biedt direct toegang tot de tuin. De vloer is afgewerkt met een laminaatvloer. De voormalige kleine badkamer is praktische omgebouwd tot een was- en droogruimte. Royale luxe badkamer met dubbele wastafel, douchecabine, designradiator,  bidet, zwevend closet en ligbad.

Eerste verdieping
De royale eerste verdieping is bereikbaar middels hardhouten trap vanuit de ontvangsthal. Twee riante slaapkamers, beiden voorzien van laminaatvloer en 1 kamer is voorzien van een vaste wastafel. Bergruimte met opstelling hoog rendement CV installatie.

Voorzieningen en installaties

 

Elektriciteit
Ruim voldoende groepen, aardlekschakelaars, dag – en nachtstroom. 

CV installatie
De centrale verwarming alsook de warmwater voorziening vindt plaats middels gasgestookte HR CV installatie. De CV installatie is gehuurd

Ventilatie
De woning is voorzien van mechanische ventilatie met diverse aansluitpunten in de woning. Diverse raampartijen zijn voorzien van dauerluftung. 

Isolatie
De woning is voorzien van dakisolatie.

Kozijnen/beglazing
De gehele woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.

Vloerafwerking
De woonkamer is voorzien van een schitterende 400 jaar oude Eiken Kloostervloer.  De entreehal is afgewerkt met  een fraaie Travertin vloer.   Op alle slaapkamers is laminaat toegepast en de keuken en badkamer zijn voorzien van luxe tegelvloer.

Wandafwerking
De wanden en plafonds zijn alle strak gestukadoord en geschilderd.

GEMEENTE ROERMOND


In het midden van de provincie Limburg, op een steenworp afstand van de Belgische en Duitse grens, ligt de statige stad Roermond. Roermond is een stad met een rijke geschiedenis, de nederzetting aan de Roer (Rurae) bestond al in de Romeinse tijd. De monumentale gebouwen, imposante kerken en prachtige pleinen bepalen het beeld van de historische binnenstad. Maar Roermond is meer dan alleen een historische stad.  Het is ook een Bourgondische stad. De vele cafés en haar terrassen nodigen de bewoner of bezoeker van de stad uit om te genieten van Roermondse specialiteiten zoals Christoffelgebak of Christoffelbier. Roermond is het kloppend hart van Midden-Limburg. Dit is terug te vinden in haar royale aanbod van dagelijkse, culturele en recreatieve voorzieningen. De stad heeft een aantrekkelijk en compleet winkelcentrum met brede promenades, diverse galerieën, musea en een imposante schouwburg.  Historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren.

HERTEN- OOL

Herten is in 1991 gefuseerd met Roermond en het van oorsprong kleine dorpje groeide uit tot een volwaardige woonwijk. Ten Zuid Westen van het dorpje Ool ligt de door grindwinning ontstane Oolderplas. Samen met de Oolder Greend en de Isabelle Greend is de oppervlakte hier 263 ha.. Op de landtongen grazen Koningspaarden en Galloway’s. De door ons aangeboden woning ligt slechts op één minuutje wandelen van dit schitterende natuurgebied.


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure