Visual 1

Hoogstraat 22 Horn

Omschrijving

 

Adres
Hoogstraat 22, 6085 EG  Horn

Bouwjaar
1970

Inhoud
circa 440 m³

Gebruiksoppervlakte van de
woonfunctie 
circa 140 m²

Perceelsgrootte
285 m²

Tuin
De sfeervolle en mooi aangelegde  tuin is circa 8
meter breed en 13 meter diep, voorzien van eigen
achterom, garage en hobbyruimte.

Vraagprijs
€ 175.000,= K.K.

Aanvaarding
In overleg, kan spoedig

Parkeergelegenheid
Eigen garage. Daarnaast is op de riante oprit plaats voor twee auto’s.

INDELING

Begane grond
Entree, meterkast,toiletruimte, garderobe en doorgang naar de woonkamer. De gehele begane grond is voorzien van een drempelloze tegelvloer. Ronde doorgang naar keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur.  Bijkeuken met aansluitingen voor witgoed. Mooi aangelegde privacyrijke tuin gelegen op het oosten. Garage met electrisch bedienbare roldeur en hobbyruimte / atelier.

Verdiepingen
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gesitueerd. De slaapkamers zijn allen afgewerkt met laminaatvloer. Badkamer voorzien van douchecabine en wastafel. Een vaste trap biedt toegang tot de zolderruimte met opstelling CV installatie en boiler en toegang tot 4e slaapkamer.


Tuin
Fraai aangelegde privacyrijke tuin gesitueerd op het oosten. De tuin is circa 13 meter diep en 8 meter breed. Voorzien van eigen achterom en royale garage met elektrisch bedienbare poort en bergruimte, atelier.


Indelingstekeningen van deze woning zijn op ons kantoor aanwezig en worden op uw verzoek aan u toegezonden.

Voorzieningen en installaties


Elektriciteit
Voldoende groepen, dag- en nachtstroommeter en aardlekschakelaar.

CV installatie /
warmwatervoorziening

De centrale verwarming vindt plaats middels een gasgestookte CV installatie merk Radson, bouwjaar 1987 in combinatie met een 110 liter boiler, merk Sentry, bouwjaar 2001.

Isolatievoorzieningen
Het dak is nageļsoleerd. Verder beschikt de woning gedeeltelijk over dubbele beglazing. 

Kozijnen
Een combinatie van houten en kunststof kozijnen is toegepast. 

Vloeren
De vloer op de begane grond afgewerkt met een drempelloze keramische tegelvloer. Op de eerste verdieping zijn de slaapkamers afgewerkt met laminaatvloer.

Wanden en plafonds
Het plafond is de woonkamer is voorzien van een sfeervol balkenplafond. De wanden in de gehele woning zijn gedeeltelijk voorzien van stucwerk en gedeeltelijk afgewerkt met behang.

Daken
Het zadeldak is opgetrokken uit houten gordingen en houten spanten, nageļsoleerd en met pannen
gedekt. De platte dak van de aanbouw is geļsoleerd met 5 cm steenwol. De aanbouw dateert van 1977.

Garage
Ruime garage en ruime oprit. De garage is voorzien van elektrisch bedienbare roldeur en recent vernieuwd plafond.

GEMEENTE LEUDAL

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden,

zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan Belgiė met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.

ONDERWIJS

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

HORN

Horn is gelegen vlakbij de provinciale weg N280 die de steden Weert en Roermond met elkaar verbindt. De plaats werd in 15e eeuw een eigen graafschap en behoort thans tot de gemeente Leudal. Van het graafschap Horn kan men her en der sporen vinden, zoals het Kasteel Horn. Het dorp heeft diverse voorzieningen zoals een basisschool, middelbaar onderwijs, supermarkt, bakkerij, bloemist, kapper, diverse eetgelegenheden en andere winkels.

kasteel Horn is met zijn ovaalvormige burchtmuur in hoofdzaak 15e en 16e -eeuws, maar kent ook restanten uit de 14e -eeuw en verbouwingen, die stammen uit de 18e en 19e eeuw. Dit stamhuis van de heren van Horn is een voorbeeld van middeleeuwse sterkte en verkeert in goede staat van onderhoud. Rondom het kasteel ligt een fraai wandelpark. Daarnaast liggen in Horn aan de Molenweg een tweetal windmolens, De Hoop en De Welvaart, die op gezette tijden draaien.


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure