Visual 1

Dorpstraat 65C Heythuysen

OmschrijvingALGEMEEN

Adres 
Dorpstraat 65C, 6093EB  Heythuysen

Bouwjaar
Oorspronkelijk omstreeks 1930

Gebruiksoppervlakte
circa 200 m≤

Inhoud
circa 450 m≥

Overige voorwaarden
Waarborgsom ter grootte van 2 maanden huur

Aanvaarding
In overleg, kan spoedig

INDELING

Royale entreehal. Meterkast, fietsenberging en technische ruimte. Trapopgang naar de eerste etage. Overloop, kantoorruimte / slaapkamer. Eenvoudige doch nette wit betegelde badkamer  voorzien van ligbad, douchecabine vaste wastafel en toilet. Bergruimte. Vier slaapkamers, gastentoilet. Royale woonkamer voorzien van lichte tegelvloer met vloerverwarming. Kkeuken uitgevoerd in lichte roomtint voorzien van elektrische kookplaat, oven, vaatwasser en grote koelkast. bijkeuken en bergkast. Grenzend aan de woonkamer bevindt zich een royaal dakterras gelegen op het zuidwesten.

Voorzieningen en installaties


Elektriciteit
Ruim voldoende groepen en  aardlekschakelaars.

Verwarming
De centrale verwarming  vindt plaats middels gasgestookte CV installatie i.c.m. vloerverwarming.

Warmwater
Middels boiler 

Kozijnen
Geheel  voorzien van houten kozijnen, met dubbele thermische beglazing.

Wandafwerking
De wanden zijn grotendeels voorzien van behang.

Isolatie 
Dakisolatie en dubbel glas.

Parkeergelegenheid
Aan de openbare weg en is ruim voldoende
parkeergelegenheid Beschikbaar.

Berging
Er is een separate afsluitbare (fietsen)berging beschikbaar.


GEMEENTE LEUDAL

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan BelgiŽ met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.


ONDERWIJS

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.


HEYTHUYSEN

Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen BelgiŽ en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden DŁsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreŽren.

 


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure