Visual 1

Belenbroeklaan 2A Heythuysen, Nieuwbouw

Omschrijving

ALGEMEEN

Adres
Belenbroeklaan 2A te Heythuysen 

Vraagprijs incl. nieuwbouwwoning 600 m³
€ 330.000,= Vrij Op Naam  

Vraagprijs uitsluitend bouwgrond
€ 98.000,= Vrij Op Naam

Aanvaarding
Direct

Perceelsgrootte
374 m²

Inhoud woning
600 m³

Gebruiksoppervlakte van de woonfunctie
140 m²


BOUWGROND MET WONING
Onderstaand treft u de indeling voor de woning waar reeds vergunning voor is afgegeven. Uiteraard kunt u naar eigen wens diverse aanpassingen doorvoeren. Voor de uitgebreide technische omschrijving en mogelijkheden verzoeken wij u contact op te nemen met ons kantoor te Heythuysen.

INDELING

Begane grond
Ruime entree met garderobe, toilet en meterkast. Doorgang naar de doorzon woonkamer met erker. De woonkamer is 4 meter breed en 7.68 meter diep. Aan de achterzijde biedt een grote schuifpui toegang tot de achtertuin. De keukenruimte is gesitueerd in een  half open verbinding met de woonkamer.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, respectievelijk 13, 12,5 en 9 m² groot. Royale badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, toilet en wastafel.

Tweede verdieping
Een vaste trap biedt toegang tot de zolderverdieping van maar liefst 35 m². Hier bevindt zich de wasmachineaansluiting, de CV installatie en de unit voor de mechanische ventilatie. De grote Velux dakramen bieden veel lichtinval waardoor de ruimte bijzonder geschikt is voor een ruime 4e slaapkamer.

Tuin en garage
De tuin is ruim ca. 14 meter breed en ca. 10 meter diep. De garage is voorzien van kantelpoort en loopdeur naar de tuin.

BOUWGROND
Indien u zelf wilt bepalen met welk bouwbedrijf  u bouwt of geheel in eigen beheer wilt bouwen bieden wij u de gelegenheid uitsluitend de bouwgrond te verwerven.  In grote lijnen kunt u uitgaan van onderstaande bouwregels. In dit geval dient u er rekening mee te houden dat opnieuw vergunning aangevraagd dient te worden. Enkele pagina’s verder op in deze brochure hebben wij voor uw inspiratie een aantal standaard woningen opgenomen die worden aangeboden door Livingstone. U kunt altijd een gratis boekwerk met prijslijst van deze standaard modellen opvragen bij ons kantoor te Heythuysen.

BOUWREGELS (paraplubestemmingsplan woondoeleinden).

Algemene voorschriften

a.   
Onderhavige voorschriften gelden enkel binnen de bebouwde kom.
b.
De bebouwde oppervlakte van een bouwperceel mag maximaal 60% bedragen, met een maximum van 275 m², met dien verstande dat ten minste 50% van het achtererf, onbebouwd moet blijven.
c.
Het stedenbouwkundig / ruimtelijk beeld mag niet onevenredig worden aangetast.
d.
De bestaande gebouwen en bouwwerken  op aangrenzende percelen mogen niet worden beperkt in hun gebruiksmogelijkheden c.q. de bereikbaarheid en de kwaliteit van het woonmilieu mag niet worden aangetast.
e.
Het aantal woningen moet gelijk blijven.

Overige regels met betrekking tot de bebouwingsmogelijkheden, aan- of bijgebouwen zijn op ons kantoor beschikbaar en worden op uw verzoek aan u toegezonden.

KADASTRALE GEGEVENS
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Heythuysen, sectie C, nummers 4945 en 4946, grootte: 3 are en 74 centiare.


Voorzieningen en installaties

GLOBALE AFWERKSTAAT  / MATERIALENLIJST

De gebruikte onderstaande materialen kunnen in overleg met de koper worden aangepast of gewijzigd. Vraag voor een volledig overzicht de bestektekening bij ons kantoor op.

ONDERDEEL - UITVOERING - MATERIAAL

Begane grond vloer
Betonnen vloer       

Verdiepingsvloeren   
Systeemvloeren       

Wanden   
Behangklaar       

Plafonds
Spuitwerk       

Badkamer
Tegelwerk tot 2.30 boven de vloer       

Sanitair badkamer (wit)   
Zwevend toilet met inbouwreservoir, wastafel, ligbad,             douche, kranen en overig toebehoren

Toilet
Tegelwerk tot 1.20 boven de vloer
       
Sanitair toilet (wit)

Zwevend toilet, fontein met kraan       

Kozijnen
Hardhouten Meranti kozijnen       

Schilderwerk
Alle kozijnen       

Ventilatie
Uitgebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning       

CV installatie
CV ketel conform EPC rapport       

Weerstandsklasse
Alle ramen en deuren uitgevoerd in weerstandklasse 2 voor inbraakwerendheid    
  
Dakpannen
Keramische dakpannen       

Raamlijsten en rollagen   
Hardsteen       

Dakconstructie
Stalen spanten       


GEMEENTE LEUDAL
Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. In deze "Tuin van Limburg" liggen enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven
zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren.

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs.


Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
Dorpstraat 65
6093 EB  Heythuysen   
Tel: 0475 – 44 00 15
Mob: 06 – 25 34 04 49
www.ingridververs.nl
email: info@ingridververs.nl


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure