Visual 1

Tienderweg 50 Heythuysen

Omschrijving

ALGEMEEN

Adres
Tienderweg 50, 6093 ER  Heythuysen

Bouwjaar
circa 1955

Gebruiksoppervlakte van de woonfunctie

circa 110 m2

Inhoud

circa 410 m³

Perceelsgrootte
369 m²

Vraagprijs
€ 150.000,= kosten koper

Aanvaarding
In overleg

Tuin

Riante tuin (ruim 15 meter diep en 13 meter breed) gelegen op het zuidwesten.

Parkeergelegenheid
Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen
perceel of aan de openbare weg aan de Tienderweg of
Dr. Poelslaan.

Verbouwingen / aanpassingen
De woning is in het verleden grotendeels voorzien van
kunststof raamkozijnen met dubbele beglazing. Vier
jaar geleden is de oude gresbuis riolering vervangen
door pvc.

INDELING

Souterrain
Onder een gedeelte van de entree is een ruime provisiekelder gelegen.

Begane grond
Entree, toiletruimte, meterkast met vernieuwde groepenkast met ruim voldoende groepen en krachtstroom. Vanuit de hal heeft men toegang tot de eetkamer met gashaard welke in half open verbinding staat met de keuken. De keuken is circa 10 jaar oud en voorzien van gasfornuis, afzuigkap en koelkast. Hier is ook een aansluiting voor krachtstroom aanwezig, indien inductie of elektrisch koken voor de toekomstige bewoner gewenst is. Tevens treft men in de keuken een aansluiting voor de wasmachine aan. Knusse woonkamer met gashaard en balken plafond.

Eerste etage
Op de eerste etage treft men 4 slaapkamers waarvan enkele voorzien zijn van inbouw kastruimte. De badkamer is eenvoudig uitgevoerd met een douchecabine, urinoir en wastafel.

Tweede etage
Via een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar. Het dak is aan de binnenzijde afgewerkt met een houten dakbeschot. De zolder heeft geen stahoogte maar kan uitstekend dienst doen als extra bergruimte.

Tuin
De grote tuin is gelegen aan de voor-, zijkant en achterzijde van de woning. Aan de achterzijde is de tuin circa 15 meter diep en 13 meter breed. De tuin is gesitueerd op het zuidwesten. Voorts bevindt zich hier nog een ruime hobbyschuur.

Voorzieningen en installaties

VOORZIENINGEN EN INSTALLATIES

Elektriciteit
Vernieuwde meterkast met voldoende groepen, krachtstroom
en aardlekschakelaar. Tevens is in deze woning
glasvezelbekabeling aanwezig.  

Verwarming
De verwarming vindt plaats middels gaskachels.

Warmwatervoorziening
Middels een geiser.

Wanden en plafonds
De wanden zijn grotendeels behangen en geschilderd. De plafonds in de woning zijn grotendeels van zachtboard, in de woonkamer is een balken plafond aangebracht. 

Kozijnen
Vrijwel de gehele woning is voorzien van kunststof raamkozijnen met dubbele beglazing.

Isolatie
Deze woning is, met uitzondering van de dubbele beglazing,  niet geïsoleerd. 

Ventilatie
De woning is voorzien van diverse natuurlijke ventilatie punten en dauerluftung in de raampartijen.

Vloerafwerking
In de woonkamer treft men een houten vloer. De keuken en eetkamer zijn afgewerkt met een witte keramische tegelvloer. De verdiepingsvloer is van beton en afgewerkt met vloerbedekking.

KADASTRALE GEGEVENS

Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Heythuysen, sectie C, nummer 4554, groot 3 are en 69 centiare.

GEMEENTE LEUDAL
Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.

ONDERWIJS
De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters.
Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

HEYTHUYSEN
Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren.

Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
Dorpstraat 65
6093 EB  Heythuysen   
Tel: 0475 – 44 00 15
Mob: 06 – 25 34 04 49
www.ingridververs.nl
email: info@ingridververs.nl

Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure