Visual 1

Kloosterstraat 70 te Heythuysen

Omschrijving

Adres
Kloosterstraat 70, 6093 CZ  Heythuysen

Bouwjaar
2007

Gebruiksoppervlakte
van de woonfunctie

circa 180 m²

Inhoud
circa 700 m³

Perceelsgrootte
425 m²

Vraagprijs
€ 425.000,= kosten koper

Aanvaarding
Direct

Parkeergelegenheid
De woning beschikt over een eigen oprit. Er is tevens
voldoende parkeergelegenheid aan de openbare weg aanwezig.

INDELING

Begane grond
Ruime ontvangsthal voorzien van fraaie vloertegels, garderobe, meterkast en luxe toiletruimte voorzien van zwevend closet en fonteintje. Een mooie paneeldeur met glas in loodramen geeft toegang tot de ruime woonkamer. De gehele woonkamer is afgewerkt met een massief houten eiken vloer. Naast het zitgedeelte aan de voorzijde treft men in het midden van de kamer een mooie erker met dubbele openslaande deuren naar de tuin.
Gezellige eethoek met lambrisering. De landelijke leefkeuken is voorzien van complete inbouwapparatuur  en is uitgevoerd in roomtint en voorzien van een granieten aanrechtblad.   
Doorgang naar de kantoorruimte alwaar een tweede keukenblokje is opgesteld. De kantoorruimte heeft een eigen entree en doorgang naar de tuin. De tuin is gesitueerd aan de achterzijde maar een groot deel is ook gelegen aan de zijkant van de woning, direct grenzend aan de woonkamer.

Eerste verdieping
De eerste verdieping is voorzien van twee riante slaapkamers. De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning beschikt bovendien over een inloop kastruimte. De slaapkamers zijn allen voorzien van data, telefoon en tv aansluiting. De badkamer is luxe betegeld en voorzien van wastafel, toilet, douchecabine en hoekbad.

Tweede verdieping
Middels een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Hier bevindt zich een zeer ruime 3e slaapkamer met veel inbouw kastruimte in de knieschotten. Tevens treft men op hier een technische ruimte waar de CV installatie en de unit voor de mechanische ventilatie met warmteterugwinning zijn opgesteld.

Tuin
De ruime tuin is onder architectuur aangelegd,
voorzien van tuinhuisje en grotendeels gelegen
op het westen. 

Voorzieningen en installaties

Elektriciteit
Ruim voldoende groepen,
krachtstroom, aardlekschakelaars,
dag – en nachtstroom. 

CV installatie
De centrale verwarming als ook de
warmwater voorziening vindt plaats
middels gasgestookte HR Nefit combiketel. Bouwjaar 2007.

Alarminstallatie
De gehele woning is voorzien van een uitgebreid
alarmsysteem met camerabewaking en 10 aansluitpunten
in de woning.

Ventilatie
De woning is voorzien van een uitgebalanceerd
ventilatiesysteem met warmteterugwinning en diverse aansluitpunten in de woning.

Kozijnen/beglazing
De gehele woning is voorzien van hardhouten kozijnen
voorzien van HR isolatieglas.

Vloerafwerking
De begane grond is voorzien van een fraaie massief
eiken vloer. De verdiepingsvloeren zijn van beton en
afgewerkt met vloerbedekking.

Wandafwerking   
Alle wanden zijn strak gestukadoord en de plafonds zijn
voorzien van spuitwerk.

GEMEENTE LEUDAL

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.

ONDERWIJS

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

HEYTHUYSEN

Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren.

Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
Dorpstraat 65
6093 EB  Heythuysen   
Tel: 0475 – 44 00 15
Mob: 06 – 25 34 04 49
www.ingridververs.nl
email: info@ingridververs.nl


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure