Visual 1

Baarlosestraat 71 Venlo (Blerick)

Omschrijving

ALGEMEEN

Adres
Baarlosestraat 71, 5921 EC  Venlo (Blerick).     

Bouwjaar
circa 1900, gemoderniseerd in de jaren 1996-2008

Gebruiksoppervlakte
circa 120 m2

Inhoud
circa 250 m³

Perceelsgrootte
271 m²

Vraagprijs
€ 145.000,= kosten koper

Aanvaarding
Direct

Tuin
Diepe tuin gelegen op het zuiden voorzien van tuinhuisje

INDELING

Begane grond
Entree voorzien van garderobe. Rechts van de centrale entree is de dichte keuken gesitueerd (afmeting 3.40 x 2.95). De keuken is circa 6 jaar oud en uitgevoerd in een moderne antraciet kleurstelling en granieten aanrechtblad. De keuken is volledig voorzien van complete inbouwapparatuur zoals 6 pits gasfornuis, afzuigkap, combi magnetron, koelkast, diepvries en vaatwasmachine.

Links van de centrale entree is de woonkamer gesitueerd. De ruime woonkamer (ca. 38 m²) is gebouwd in L-vorm en is voorzien van een open bordestrap naar de eerste verdieping. Vanuit de woonkamer biedt een aluminium schuifpui toegang tot de ruim 35 meter, smalle maar diepe tuin op het Zuiden. Vanuit de woonkamer is tevens een kleine provisiekelder bereikbaar. De gehele begane grond wordt verwarmd door middel van vloerverwarming.

Eerste verdieping
De verdieping bestaat uit één grote slaapkamer welke redelijk eenvoudig op te splitsen is in twee slaapkamers. De vloer is afgewerkt met een laminaatvloer en een drietal dakvensters zorgen voor voldoende lichtinval. De badkamer is vernieuwd maar moet nog gedeeltelijk worden betegeld. Op de ruime badkamer (afmeting 3.40 x 3.50), treft men de douchecabine, wastafel en het toilet aan.
In een nis is de HR CV installatie en boiler opgesteld.

Tuin
De circa 40 meter diepe tuin is gelegen op het zuiden en voorzien van een tuinhuisje. Daarnaast is nog eens 40 m² tuingrond in gebruik van de gemeente Venlo.


Voorzieningen en installaties

Elektriciteit
De woning is voorzien van een meterkast met voldoende groepen en aardlekschakelaar. De gehele elektrische installatie is vernieuwd.   

CV installatie
De centrale verwarming als ook de warmwater voorziening vindt plaats middels gasgestookte combiketel, merk Nefit   bouwjaar 1998 i.c.m. een boiler.

Vloeren
De gehele begane grondvloer is afgewerkt met een diagonaal gelegde wit keramische tegelvloer voorzien van vloerverwarming. De slaapkamervloer op de eerste verdieping is afgewerkt met laminaat. 

Wanden en plafonds
De wanden en plafonds zijn strak afgewerkt, grotendeels gestukadoord en geschilderd.

Kozijnen / beglazing
De begane grond is voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing in combinatie met een aluminium schuifpui met dubbele beglazing naar de tuin. Op de eerste verdieping zijn  dakvensters geplaatst.

Isolatie
De woning is voorzien van dakisolatie.

BLERICK

Blerick is een stadsdeel van de Nederlandse gemeente Venlo. Het ligt aan de westoever van de Maas tegenover Venlo. Blerick is gelegen tussen de snelwegen A73 en de A67 en het stadsdeel telt 27.330 inwoners. Het is daarmee qua inwonersaantal het op één na grootste stadsdeel van de gemeente Venlo. Qua oppervlakte is het stadsdeel Blerick het grootste in de gemeente. Het stadsdeel bestaat uit de kernen Blerick, Hout-Blerick en de Boekend. De steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren.

GEMEENTE VENLO

Venlo vormt samen met haar omliggende dorpen het levendige centrum van Noord-Limburg. De  gemeente telt zo'n 100.000 inwoners, het stadsdeel Venlo meer dan 35.000 inwoners. De Maas vormt de ader door de stad en aan de oostzijde van de stad bevinden zich enkele mooie natuurparken waar je een heerlijke wandel- of fietstocht kunt maken. Venlo staat onder meer bekend om haar uitgebreide winkelmogelijkheden. De verschillende winkelcentra bieden voor elk wat wils. Internationale allure, een groot en gevarieerd winkelaanbod gecombineerd met sfeervolle cafés, restaurants en terrasjes. Zeker vanaf het moment dat de Maasboulevard in Venlo geopend werd. De vele theaters, uitgaansgelegenheden, bioscopen, musea en evenementen maken Venlo tot een regionaal centrum van vermaak en cultuur. In 2012 werd de grote Landbouw Expo Floriade in Venlo georganiseerd waardoor de stad veel bezoekers zal ontvangen. Venlo biedt een keur aan mogelijkheden voor een gezellig stadsbezoek. Lees snel verder voor de alle informatie over Venlo. Winkelen, restaurants, hotels, uitgaan, activiteiten en evenementen in Venlo.

Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
Dorpstraat 65
6093 EB  Heythuysen   
Tel: 0475 – 44 00 15
Mob: 06 – 25 34 04 49
www.ingridververs.nl
email: info@ingridververs.nl

Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure