Visual 1

Sint Antoniusstraat 26 Heythuysen

Omschrijving


Adres
Sint Antoniusstraat 26, 6093 GC  Heythuysen

Bouwjaar
1955

Gebruiksoppervlakte
van de woonfunctie

circa  150 m²

Inhoud
circa 650 m³

Perceelsgrootte
920 m²

Vraagprijs
€ 250.000,= kosten koper

Aanvaarding
In overleg

Parkeergelegenheid
Ruime parkeergelegenheid is aanwezig op de eigen oprit of
in de garage.

INDELING

Entree
Royale ontvangsthal met travertinvloer en garderobe. Meterkast met electra – en
gasmeter. Toiletruimte met closet en fonteintje.

Woonkamer
Sfeervolle ruime woonkamer met novilonvloer, stucwerk wanden en plafond, sfeervolle gashaard en schuifpui naar de tuin met aangrenzend terras. Aan de achterzijde van de woonkamer is over de gehele lengte een glazen pui geplaatst die zort voor veel lichtinval en die tevens een optimaal tuincontact biedt.

Keuken met praktisch keukenblok en inbouwkasten. Bijkeuken met stucwerk wanden en stucwerk plafond, wasmachine aansluiting en vaste kast. Tussenportaal. Multifunctionele ruimte die thans dienst doet al kantoor / werkkamer met vaste kastenwand.

Eerste verdieping
Overloop met deur naar balkon met balustrade. Slaapkamer 1 met wastafel en muurkasten. Slaapkamer 2 met wastafel en muurkast. Vanuit deze slaapkamer is de badkamer bereikbaar welke ook een verbinding heeft met slaapkamer 3.  Slaapkamer 3 met bakon en uitzicht over de achtertuin en toegang tot de zolderberging.

Badkamer
De badkamer bevindt zich nog in oorspronkelijke staat met mintgroene tegeltjes is voorzien van ligbad met douche, dubbele wastafel en toilet.

Tuin

Riante parkachtige tuin met optimale privacy, terras grenzend aan de woonkamer en schitterende Magnolia boom. De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en is ca. 23 meter diep en 23 meter breed.
Voorzieningen en installaties

Elektriciteit
Negen groepen, aardlekschakelaars, dag – en
nachtstroom. 

CV installatie
De centrale verwarming en de warmwater voorziening vinden plaats middels een gasgestookte HR CV installatie, merk Nefit, bouwjaar 2005.

Isolatie
Gedeeltelijke vloerisolatie (boven woonkamer).

Kozijnen/beglazing
De woning is grotendeels voorzien van houten kozijnen en gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing. De voorzijde van de woning is geheel voorzien van horren.

Rolluiken
De kantoorruimte beschikt over elektrisch bedienbare rolluiken.

Vloerafwerking
Novilon in de woonkamer en Travertin (natuursteen) in de ontvangsthal.

Wandafwerking
De wanden en plafonds zijn grotendeels voorzien van stucwerk.

GEMEENTE LEUDAL

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1.500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.


ONDERWIJS

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

HEYTHUYSEN

Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren.

Gegevens kantoor
Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
Dorpstraat 65
6093 EB  Heythuysen   
Tel: 0475 – 44 00 15
Mob: 06 – 25 34 04 49
www.ingridververs.nl
email: info@ingridververs.nlMail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure