Visual 1

Wingerdstraat 1 Heythuysen

Omschrijving
Adres
Wingerdstraat 1, 6093 AG  Heythuysen

Bouwjaar
1968

Inhoud
circa 315 m³

Gebruiksoppervlakte van de
woonfunctie

circa 80 m²

Perceelsgrootte
328 m²

Tuin
De sfeervolle en mooi aangelegde tuin is circa 12 meter diep en 14 meter breed, voorzien
van eigen achterom, garage en hobbyruimte.

Vraagprijs
€ 154.000,= K.K.

Aanvaarding
In overleg

Parkeergelegenheid
Eigen garage. Daarnaast is op de riante oprit plaats
voor een auto.

INDELING

Begane grond
Entree, meterkast, vernieuwde toiletruimte met zwevend closet en fontein, garderobe en doorgang naar de woonkamer. Gezellige woonkamer voorzien van licht balkenplafond en novilonvloer. Open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur.  Doorgang naar de sfeervol aangelegde tuin met pergola en een rijke variatie aan vaste planten. In de tuin bevindt zich een bergruimte waar ook aansluitmogelijkheden zijn voor witgoed. Vrijstaande stenen garage met electirisch bedienbare toegangspoort en ruime oprit.

Verdiepingen
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gelegen. Voorts treft men een nette, geheel wit betegelde badkamer voorzien van douchecabine, wastafel, designradiator en toilet. Door middel van een vlizotrap bereikt men een ruime bergzolder waar zich de opstelling van de CV installatie en de geiser bevindt.

Tuin
Fraai aangelegde privacyrijke tuin gelegen op het oosten. De tuin is circa 12 meter diep en 14 meter breed. Voorzien van eigen achterom en royale garage met elektrisch bedienbare poort en bergruimte.


Voorzieningen en installaties

Elektriciteit
Ruim voldoende groepen, aardlekschakelaars, dag – en nachtstroom. 

CV installatie
De centrale verwarming vindt plaats middels een gasgestookte CV installatie, merk Radson,
bouwjaar omstreeks 1985.

Warmwatervoorziening
De warmwater voorziening vindt plaats middels een geiser, merk Vailliant, bouwjaar
omstreeks 2003.

Ventilatie
De woning is voorzien van mechanische ventilatie met diverse aansluitpunten in de woning
alsook over natuurlijke ventilatie d.m.v. draai- kiepramen.

Isolatie
Het dak is volledig geïsoleerd.

Kozijnen/beglazing
De woning is vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing.

Rolluiken
Alle raampartijen zijn voorzien van rolluiken.


LIGGING
De woning is centraal gelegen in het dorp en toch op korte loopafstand van het wandelgebied
aan de Eykerstokweg en de natuurgebieden Leudal en Exaten.

GEMEENTE LEUDAL
Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.

ONDERWIJS
De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

HEYTHUYSEN
Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren.

Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor
te Heythuysen.

Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
Dorpstraat 65
6093 EB  Heythuysen   
Tel: 0475 – 44 00 15
Mob: 06 – 25 34 04 49
www.ingridververs.nl
email: info@ingridververs.nl

Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure