Visual 1

Baarlosestraat 58 Venlo (Blerick)

Omschrijving

ALGEMEEN

Adres
Baarlosestraat 58, 5921 EE  Blerick (Venlo)

Bouwjaar
1911, gemoderniseerd in 1977, 1995 en 2008.

Gebruiksoppervlakte van de woonfunctie
circa 115 m2

Inhoud
circa 370 m³

Perceelsgrootte
70 m²

Vraagprijs
€ 99.000,= kosten koper

Aanvaarding
in overleg

Tuin / buitenruimten
twee dakterrassen

INDELING

Souterrain
De gehele woning is onderkelderd en heeft een “eigen” ingang van buitenaf aan de achterzijde van de woning. De kelder heeft voldoende stahoogte is geheel voorzien van vloertegels en is middels een vaste trap ook vanuit de woonkamer bereikbaar. De kelder is onderverdeeld in diverse ruimten en ideaal om als provisie-, klus- of  hobbyruimte in gebruik te nemen.

Begane grond
Entree, garderobe en toiletruimte met toilet en fontein. Knusse en gezellige woonkamer. De plafonds zijn hier bijna drie meter hoog en afgewerkt met een sfeervolle balklaag. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en een sfeervolle open haard completeert het woongenot. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een geheel ontsloten dakterras (3.90 x 2.10). De ruime eenvoudige maar nette keuken is uitgevoerd in een lichte kleurstelling en voorzien van gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en vriezer.

Eerste verdieping
Op de verdieping treft men twee ruime slaapkamers, een badkamer en een tweede dakterras. De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is maar liefst 5.00 x 3.25 groot en beschikt over een vaste kastenwand. De badkamer is vernieuwd omstreeks 1995 en beschikt over een douchecabine, wastafel en toilet. Tweede slaapkamer ter grootte van 3.50 x 2.85 meter. Deze kamer biedt toegang tot het tweede dakterras ter grootte van ca. 4.00 x 2.85 meter.De eerste verdieping beschikt over hoge plafonds en vanaf het dakterras heeft u fraai uitzicht over de omgeving.


Voorzieningen en installaties

Elektriciteit
De woning is voorzien van een meterkast met voldoende groepen en aardlekschakelaars.  

CV installatie
De centrale verwarming als ook de warmwater voorziening
vindt plaats middels gasgestookte combiketel, merk Agpo Ferolli HR, bouwjaar 2008.

Vloeren   
De vloer in de woonkamer is van beton en afgewerkt met laminaat. De verdiepingsvloeren zijn van hout en afgewerkt met vloerbedekking.

Wanden en plafonds
De wanden en plafonds zijn gedeeltelijk gestukadoord en geschilderd en gedeeltelijk behangen. 

Kozijnen / beglazing
De woning is voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing.

Parkeergelegenheid
Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid aan de voorzijde van de woning.

BLERICK

Blerick is een stadsdeel van de Nederlandse gemeente Venlo. Het ligt aan de westoever van de Maas tegenover Venlo. Blerick is gelegen tussen de snelwegen A73 en de A67 en het stadsdeel telt 27.330 inwoners. Het is daarmee qua inwonersaantal het op één na grootste stadsdeel van de gemeente Venlo. Qua oppervlakte is het stadsdeel Blerick het grootste in de gemeente. Het stadsdeel bestaat uit de kernen Blerick, Hout-Blerick en de Boekend. De steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren.


GEMEENTE VENLO

Venlo vormt samen met haar omliggende dorpen het levendige centrum van Noord-Limburg.  De  gemeente telt zo'n 100.000 inwoners, het stadsdeel Venlo meer dan 35.000 inwoners. De Maas vormt de ader door de stad en aan de oostzijde van de stad bevinden zich enkele mooie natuurparken waar je een heerlijke wandel- of fietstocht kunt maken. Venlo staat onder meer bekend om haar uitgebreide winkelmogelijkheden. De verschillende winkelcentra bieden voor elk wat wils. Internationale allure, een groot en gevarieerd winkelaanbod gecombineerd met sfeervolle cafés, restaurants en terrasjes. Zeker vanaf het moment dat de Maasboulevard in Venlo geopend werd. De vele theaters, uitgaansgelegenheden, bioscopen, musea en evenementen maken Venlo tot een regionaal centrum van vermaak en cultuur. In 2012 werd de grote Landbouw Expo Floriade in Venlo georganiseerd waardoor de stad veel bezoekers ontving. Venlo biedt een keur aan mogelijkheden voor een gezellig stadsbezoek.

Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

    Ingrid Ververs Makelaars & Juristen
    Dorpstraat 65
    6093 EB  Heythuysen   
    Tel: 0475 – 44 00 15
    Mob: 06 – 25 34 04 49
    www.ingridververs.nl
    email: info@ingridververs.nl

Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure