Visual 1

Kloosterstraat 7D Heythuysen

Omschrijving

 

VERKOCHT:

ALGEMEEN

Adres

Kloosterstraat 7d, 6093 CT  Heythuysen

Bouwjaar

2010

Gebruiksoppervlakte van de woonfunctie

Circa 72  m²

Inhoud

Circa 230  m³ 

Vraagprijs 

€  170.000 ,= kosten koper

Bijdrage vereniging van eigenaren

€ 144,= per maand

Eigendom

Volle eigendom (geen erfpacht)

Aanvaarding

In overleg

Parkeergelegenheid

Eigen parkeerplaats 

Fietsenstalling

Separate berging / fietsenstalling nabij parkeerplaats

 

INDELING

 

Begane grond

Overdekte luxe entree met intercom installatie, brievenbussen, liftinstallatie en trappenhuis. Tevens beschikt het appartement over een eigen fietsenberging en privé parkeerplaats. 

Tweede verdieping

Ontvangsthal met garderobe, berging met witgoed aansluitingen en opstelling van de wtw installatie. Luxe badkamer, geheel betegeld en  voorzien van inloopdouche, wastafel en vaste wandkast. Separaat toilet voorzien van wandcloset en fontein. Tussenruimte met opstelling vaste kastenwand. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers. De slaapkamers hebben een afmeting van 2.624.36 en 1.85 x 4.36.  De badkamer is  geheel betegeld en luxe ingericht met wastafel, wandmeubel en inloopdouche. De woonkamer is ruim en voorzien van fraaie donkere tegel laminaatvloer. De dubbele deuren naar de hal geven een luxe sfeer aan de woonkamer. De keuken is modern uitgevoerd in een lichte tint en voorzien van een 5 pits gasfornuis met afzuigkap, oven, koelkast en nieuwe vaatwasser. Grenzend aan de woonkamer bevindt zich een gezellig  balkon / loggia.   

Voorzieningen en installaties

Nutsvoorzieningen

De elektrische installatie is voorzien van ruim voldoende groepen. Het appartement beschikt over een glasvezel aansluiting.

Liftinstallatie

Er is een liftinstallatie aanwezig.  

Intercom

Het appartement is uitgerust met een videofoon installatie. 

CV installatie

HR Combiketel, merk Nefit, bouwjaar 2010  

Kozijnen

Het appartement is voorzien van kunststof kozijnen voorzien van HR ++ beglazing. 

Ventilatie

Het appartement is voorzien van een uitgebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning. 

 

GEMEENTE LEUDAL

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik. 

 

ONDERWIJS

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

 

HEYTHUYSEN

Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren. 

 

 

 

Gegevens kantoor

Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

Ingrid Ververs Makelaars & Juristen

Dorpstraat 65

6093 EB  Heythuysen

Tel: 0475 – 44 00 15

Mob: 06 – 25 34 04 49

www.ingridververs.nl

email: info@ingridververs.nl

 

 

 

 

 


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure