Visual 1

Notaris Ruttenlaan 3J Heythuysen

Omschrijving

VERHUURD:

ALGEMEEN

Adres

Notaris Ruttenlaan 3J, 6093 CP  Heythuysen

Bouwjaar

2011

Gebruiksoppervlakte

van de woonfunctie

circa 81 m²

Gebouw gebonden buitenruimte

circa 5 m²

Inhoud

circa 250 m³ 

Huurprijs

€ 850,00  per maand incl. servicekosten exclusief GWL

Aanvaarding

In overleg

Balkon

Het appartement beschikt over een ruim balkon gelegen op het Westen. 

Parkeergelegenheid

Eigen parkeerplaats op een tegenover het complex gelegen terrein.

 

INDELING

 

Begane grond

Gezamenlijke entree voorzien van bellenplateau, brievenbussen, intercominstallatie en lift.

Separate bergruimte / fietsenstalling. 

 

 

Tweede verdieping

 

De riante woonkamer is voorzien van open keuken en dubbele openslaande deuren naar het balkon. De strakke en moderne keuken is luxe afgewerkt en voorzien van diverse inbouwapparatuur. De woonkamer heeft door haar grote raampartijen en een lichtkoepel veel lichtinval. Vanuit het balkon heeft u fraai uitzicht over Heythuysen en de gebouwde omgeving. De raampartij grenzend aan het balkon beschikt over een zonnescherm. Naast de keuken bevindt zich een praktische bergruimte met opstelling CV installatie, warmte terugwin installatie en aansluitpunten voor witgoed. 

 

Het appartement beschikt naast twee ruime slaapkamers over een luxe geheel betegelde badkamer met inloopdouche, wandkast, wastafelmeubel en designradiator. 

 

LIGGING

Het appartement is gelegen in het centrum van Heythuysen met alle voorzieningen op loopafstand. 

 

Voorzieningen en installaties

GEMEENTE LEUDAL

Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1.500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik. 

 

ONDERWIJS

De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere  basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

 

HEYTHUYSEN

Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg en is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert. In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Voor degene die dit deel van Limburg niet kennen is het een ware ontdekking. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De  steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren. 

Gegevens kantoor

Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor te Heythuysen.

 

Ingrid Ververs Makelaars & Juristen

Dorpstraat 65

6093 EB  Heythuysen

Tel: 0475 – 44 00 15

Mob: 06 – 25 34 04 49

www.ingridververs.nl

email: info@ingridververs.nl

 

 

 

 

 

 


Mail vriend / vriendin |  Neem contact met ons op  | Download brochure